ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Σέρο – Σέρο Λάργκο  

Ουρουγουάη: Σέρο – Σέρο Λάργκο  
Spread the love

Με στόχο όχι μόνο να σπάσει το ρόδι στο Απερτούρα, αλλά και να απομακρυνθεί ταυτόχρονα από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού η Σέρο, η οποία φιλοξενεί στο «Λουίς Τρόκολι» του Μοντεβιδέο την 6η στον βαθμολογικό πίνακα Σέρο Λάργκο.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Ένας μόλις βαθμός για την Σέρο σε τέσσερα ματς στο Απερτούρα, καθώς μετά το 1-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Γουόντερερς ακολούθησαν τρεις σερί ήττες, το βαρύ 0-5 στην έδρα της Ντεφενσόρ, το εντός 2-3 από την Προγκρέσο και το εκτός 0-3 από την πρωτοπόρο Πενιαρόλ. Άξιο αναφοράς, πως στο 2-3 από την Προγκρέσο βρέθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο 2-0 μπροστά στο σκορ, ενώ αποκλεισμός και στο κύπελλο στην διαδικασία των πέναλτι στα προημιτελικά από την Ράσινγκ Μοντεβιδέο.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 1-2 στην πρεμιέρα του Απερτούρα φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Πενιαρόλ, με την Σέρο Λάργκο «θύμα» ανατροπής στο συγκεκριμένο ματς, «απαντώντας» όμως με επτά βαθμούς στις τρεις αγωνιστικές που ακολούθησαν. Πιο συγκεκριμένα, εντός 0-0 με την Φένιξ, 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Μιραμάρ, ενώ 2-0 φιλοξενώντας την Ράμπλα Τζούνιορς. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στο νοκ άουτ «εμφύλιο» της Ουρουγουάης στον 1ο γύρο του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα από την Ράσινγκ Μοντεβιδέο από την οποία ηττήθηκε 0-2 στο ουδέτερο «Σεντενάριο».

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σέρο Λάργκο, το 2-0 του 2019 και το 1-0 του 2021 και μία ισοπαλία, το 0-0 του 2023, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Σέρο.

Καλύτερη η εικόνα και τα αποτελέσματα της Σέρο Λάργκο, αλλά ταυτόχρονα και ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι, ποντάροντας σε ειδικό στοίχημα τερμάτων, παρά το γεγονός πως πιεσμένη Σέρο δείχνει ευάλωτη.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.645 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x