ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εκουαδόρ: Ορένσε – Εμελέκ

Εκουαδόρ: Ορένσε – Εμελέκ
Spread the love

Με στόχο την έκπληξη η Ορένσε, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου γύρου του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, την στιγμή πάντως που με νίκη η Εμελέκ θα βρεθεί μόνη στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ διεξάγεται σε δύο γύρους, με τις νικήτριες αυτών να μονομαχούν στην συνέχεια σε διπλό τελικό για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δύο βαθμοί για την Ορένσε μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, όντας μετά και το 1-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ιμπαμπούρα στην προτελευταία θέση και με πλάτη μόνο την ουραγό Λιμπερτάδ. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 0-2 της πρεμιέρας από την Άουκας, το 1-1 φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Κουένσα και το 0-0 στην έδρα της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ. Πέναλτι του Ερέρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και 1-0 για την Ορένσε στο ματς με την Ιμπαμπούρα, με την «απάντηση» όμως από τους φιλοξενούμενους στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης. Φλύαρη και με αφέλεια στο παιχνίδι της στην συνέχεια η Ορένσε, δίνοντας την ευκαιρία στην Ιμπαμπούρα να την «τιμωρήσει» σε μία αντεπίθεση στο ογδοηκοστό ένατο λεπτό.

Στην αντίπερα όχθη, 10 βαθμοί για την Εμελέκ σε τέσσερα ματς στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, με μοναδική απώλεια βαθμών στο 0-0 της 2ης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Μουσούκ Ρούνα. Επικράτηση με 2-1 στην πρεμιέρα στην έδρα της Ντεπορτίβο Κουένσα, 1-0 την 3η αγωνιστική στο Κίτο σε βάρος της τοπικής Ελ Νασιονάλ με πέναλτι του Λεόν στο εξήντα, ενώ 2-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Ντελφίν.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ορένσε, μία για την Εμελέκ και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Στάδιο της 9ης Μαΐου».

Εντελώς διαφορετικό το αγωνιστικό πρόσωπο ή το momentum αν προτιμάτε των δύο ομάδων, με το «διπλό» της Εμελέκ σε τιμές άνω του 2,00 να αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 898 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x