Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League γυναικών: Τσέλσι – Αγιαξ

Champions League γυναικών: Τσέλσι – Αγιαξ
Spread the love

Διαδικαστική η ρεβάνς στο Λονδίνο καθώς τα κορίτσια των “μπλε” είχαν επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο προημιτελικό μέσα στο Αμστερνταμ…

Τσεκάρει” το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης η Τσέλσι που πήρε εμφατικά και το πρώτο ματς στην Ολλανδία. Το σκορ είχε ανοίξει η Λορέν Τζέιμς (αδερφή του Ρις Τζέιμς της ανδρικής ομάδας) και άλλα δύο τέρματα πέτυχε η Γερμανίδα χαφ Νίσκεν για να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Αλλο ένα ματς που δεν δέχτηκε γκολ η ομάδα της 48χρονης Εμα Χέις με την Τσέλσι πρόσφατσα να σημειώνει ακόμα μία νικη στην γυναικεία Πρέμπερ λιγκ με το 2-0 που πετυχε μεσα στην έδρα τηςε Γουεστ Χαμ με τα γκολ των Μπίβερ-Τζόουνς και Κάθμπερτ δύο λεπτά μετά την έναρξη του ματς και …δύο πριν τη λήξη! Παραμενει πρωτοπρος στο εγχώριο πρωταθλημα (ισοβαθμη με Μ.Σιτι)

Στα αγωνιστικά η Σουηδεζα Ναταλι Μπιορν τραυματίστηκε στην προπόνηση και έμεινε εκτος αποστολης ενώ απούσες θα ειναι και οι Σαμ Κερ, Μία Φίσερ, Ανιεκ Νόουεν, Μίλι Μπράιτ, Αν-Καθριν Μπέργκερ αλλά διαθεσιμη για πιθανο ντεμπούτο στην Ευρώπη με τις “μπλε” ειναι η Μάιρα Ραμίρες

Στον αντίποδα τα κοριτσια του “Αιαντα” πηγαίνει για τιμητικη εμφανιση και αντίο με ψηλά το κεφάλι απόψε στη διοργάνωση μετά την ήττα στο πρωτο ματς απέναντι σε μια …κλάσεις ανώτερη ομάδα! Στο μεσοδιαστημα το συγκρότημα της Σουζαν Μπακερ επέστρεψε στις νικες στο Ολλανδικο πρωταθλημα (ειναι στο – 4 από την πρωτοπορο Τβεντε) με την νικη 3-2 επι της Τζβολε.

Η δυσκολη αυτη νικη ηρθε με το χατ-τρικ της Ρόμι Λόιχτερ που εγινε η κορυφαια σκορερ στην ιστορια της ομάδας.Η ηττα απο την Τσελσι την προηγουμενη εβδομάδα ήταν και η μονη στα δέκα πρόσφατα επισημα ματς της (τα υπολοιπα εννέα ήταν νικες). Τιμωρημένη για την αποψινη ρεβανς ειναι η 16χρονη χαφ Λίλι Γιοχανες που ειχε παιξει εξαιρετικα στο πρώτο ματς.

Chelsea Women: Hampton; Perisset, Carter, Buchanan, Charles; Cuthbert, Leupolz; James, Nusken, Reiten; Ramirez

Ajax Women:Van Eijk; Keijzer, Spitse, De Sanders, De Klonia; N Noordam, Van Gool, Sabajo; Grant, Jansen, Leuchter

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/1  –  OVER 2.5 – Να σκοράρει η Τσέλσι στο α’ ημίχρονο (το εχει πετύχει στα 5/6 προσφατα παιχνιδια της)

(Visited 117 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x