ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ινστιτούτο – Αρχεντίνος Τζούνιορς   

Αργεντινή: Ινστιτούτο – Αρχεντίνος Τζούνιορς   
Spread the love

Στο «Χουάν Ντομίνγκο Περόν» της Κόρδοβα, το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την τοπική Ινστιτούτο στην 7η θέση του 1ου ομίλου με 17 βαθμούς και την Αρχεντίνος Τζούνιορς στην 2η του ίδιου γκρουπ, ισόβαθμη της πρωτοπόρου Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία μειονεκτεί στην διαφορά τερμάτων.

Να σημειωθεί πως και φέτος συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο η Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Κόπα Ντε Λα Λίγκα και το κανονικό πρωτάθλημα, με τις δύο νικήτριες στην συνέχεια να παίζουν στον τελικό. Οι 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων στην Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με τις τέσσερις πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ και τα χιαστί νοκ άουτ. Υποβιβασμός επίσης για δύο ομάδες,  την ουραγό της συνολικής αλλά και την τελευταία ομάδα της ειδικής βαθμολογίας.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1), στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, από την Ροζάριο Σεντράλ και την Βέλεζ, με θετικό πάντως για την Ινστιτούτο, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου. Στην αντίπερα όχθη, 3-0  για την Αρχεντίνος Τζούνιορς την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ροζάριο Σεντράλ, βλέποντας τα «κόκκινα μικρόβια» να είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο εντός. Έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με παράδοξο πάντως για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, για ομάδα μάλιστα που βρίσκεται στην κορυφή, πως δεν έχει τρίποντο μακριά από αυτό (0-3-2).

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ινστιτούτο το 2017, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Αρκετά καλή, τηρουμένων των αναλογιών, η παρουσία της Ινστιτούτο στην φετινή διοργάνωση, ενώ με στόχο την πρωτιά του ομίλου και φυσικά το πρώτο τρίποντο μακριά από το «σπίτι» της η Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 806 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x