ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Επιλογές απο την Λιγκ με ειδικά και ένα σημείο.

 

Nτέρμπι-Μπλάκπουλ

Hττα όχι δίκαιη για τη Ντέρμπι  απο τη Νορθάμπτον με 1-0  μετά από τέσσερις νίκες που την έχουν κρατήσει στην δεύτερη θέση και στο +4 απο τη Μπόλτον. Αν κέρδιζει θα είχε κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα ανόδου, τώρα πάλι σε αυτό το ματς έχει το “πρέπει”.

Μετρά 6-1-1 στα τελευταία 8 εντός.

Η Μπλάκπουλ, απο την άλλη, είναι στο -3 απο την 6η θέση και τα πλέι οφ αλλά στερείται  σταθερότητας. Αν και ομάδα  που έχει στο DNA της το επιθετικό ποδόσφαιρο πλέον  το έχει γυρίσει στα …Under.Πέντε σερί  και τέσσερα από αυτά στο 0-1 τέρματα.Πιο πρόσφατη η ήττα από την Γουγκαν με 1-0.  4-0-6 στα τελευταία 10 ματς μακριά απο το σπίτι με τρείς νίκες στα τελευταία πέντς εκτός.

Προϊστορία: 6-0-2 απο το 2009 και έπειτα.

Εκτίμηση: Η Ντέρμπι έχει δυναμική στην έδρα της αλλά θα πρέπει να δούμε και το πνευματικό κομμάτι. Η Μπλάκπουλ άλλαξε την προσέγγιση στα ματς της  -ελέω απουσιών  –

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Στιβενέιτζ-Μπόλτον

Σε κακή κατάσταση η Στιβενέιτζ (0-3-2) η οποία είναι στο -1  από την 6η θέση της  βαθμολογίας  και τα πλέι οφ. Πιο πρόσφατο  το εκτός έδρας 2-2 με την Καρλάϊλ.  Εντός έδρας μετρά 2-1-3  με πιο πρόσφατο το 0-1 από τη Λέιτον και πιο πριν το 0-0 με τη Φλίτγουντ. Κοινώς δεν έχει σκοράρει στα τελευταία δύο εντός, ενώ πριν απο αυτά τα ματς είχε κερδίσει 1-0 Γουίκομπ και Κέμπριτζ.

Η Μπόλτον ,από την άλλη, μετά απο τέσσερα παιχνίδια αήττητου έχασε απο τη Ντέρμπι στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης. . Δεν είχε υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Εκτός έδρας  έχει περάσει ένα μαύρο Φεβρουάριο και Μάρτιο(0-2-3).

Προϊστορία: Τελευταία κόντρα το 2020 (1-2).

Εκτίμηση: Εδώ θα πάω με το ειδικό αντί σημείου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver 2.5

 

Σριούσμπερι-Οξφορντ

Με τρείς νίκες στα τελευτσαία έξι παιχνίδια (3-0-3)  η Σριούσμπερι έχει κάνει μία μεγάλη μάχη για την παραμονή της στη Λιγκ 1. Με τις δύο νίκες να είναι εκτός (Ρέντιγκ -Πόρτ Βέιλ 2-3 και 1-2)  και τη μία εντός (1-0 την Καρλάιλ) και είναι στο +8 από  την σωτηρία.

Εντός έδρας μετρά 1-1-5 στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έχει δώσει .

Η Οξφορντ, από την άλλη, μετρά 3-4-3 στα τεςλευταία 10 παιχνίδια.  Εχει κερδίσει τα τελευταία δύο απο τα τρία που έχει δώσει (Τσέλτεναμ 2-1 και Πόρτ Βέιλ  0-2). Εκτός έδρας μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι(1-2-3).

Προϊστορία: 4-2-4 στα τελευταία 10.

Εκτίμηση: Αν και με …τρώει το διπλό ,θα επιλέξω το γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

 

 

(Visited 601 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x