ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2(Επιλογές)

Λιγκ 2(Επιλογές)
Spread the love

Αγρια τα πράγματα σε κορυφή και ουρά στη Λιγκ 2 με τις επιλογές μας να είναι χωρίς σημεία αλλά ψηλά σε αποδόσεις και ενδεχόμενα χρήματα στην τσέπη μας.

 

Ντονς-Γουόλσολ

Με δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει δώσει ,από Γκρίμσμπι και Στόκπορτ(1-0 και 5-0 αντίστοιχα), οι Ντονς έχουν κάνει ποδοσφαιρικές αυτοκτονίες χάνοντας την επαφή με την 3η θέση απο την οποία απέχει τρεις βαθμούς μεν  αλλά όταν χάνεις κανονάκια υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Εντός ,τουλάχιστον, το σώζει έχοντας 6-1-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια στο σπίτι.

Η Γουόλσολ, απο την άλλη, δεν έχει κερδίσει στα τελευταία τρία παιχνίδια . Εχασε από τη Φόρεστ Γκριν,εκτός έδρας, και έφερε ισοπαλίες ,1-1,με τη ν Μάροου εντός και εκτός έδρας με την Κόλτσεστερ(1-1). Μακριά από την έδρα της έχει 1-3-2 στα τελευταία έξι.  Είναι στο -3 απο τα πλέι οφ.

Προϊστορία: 1-3-3 στα πιο πρόσφατα.Ολα στο γκολ γκολ.

Εκτίμηση : Αν και οι Ντονς είναι συνεπείς εντός ,προσωπικά θα επιλέξω το Over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5

 

Σουίντ0ν-Νοτς Κάουντι

Χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα η Σουίντον .Μία ισοπαλία και τρεις ήττες σερί ,οι δύο εντός , με την  ομάδα να αρχίζει να παίζει με τη φωτιά καθώς η διαφορά απο την σωτηρία είναι στο +11. Αν μία ομάδα πάρει την κατηφόρα δύσκολα σταματάει. Εντός έδρας έχει 3-3-3 στα τελευταία εννιά ματς με τρείς ήττες στα τελευταία πέντε και οι τρείς με το ίδιο σκορ (1-2).

Η Νότς Κάουντι, απο την άλλη, έχει 1-1-6 στα τελευταία 8 παιχνίδια που έχει δώσει.  Εχει κανει νίκη μόνο κόντρα στη Μπράντφορντ(0-3). Εκτός έδρας έχει 2-2-6 στα τελευταία 10 με πιο πρόσφατα το 0-3 επί της μπράντφορντ και το 2-2 με την Ακρινγκτον.

Προϊστορία: Από το 2011(1-2)  και έπειτα 4-1-0

Εκτίμηση: Αψυχολόγητο για σημείο ματς αλλά το γκολ γκολ και οver μοιάζει εξαιρετική επιλογή ,αν όχι safe.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over

 

Ρεξαμ-Μάνσφιλντ

Μετά από δύο ματς(0-0 με τη Χαρογκέιτ και το 0-1 με την Τρανμίρ)  οι Ουαλοί ξύπνησαν και έκαναν μεγάλο διπλό στην Γκρίμσμπι με 1-3 παραμένοντας στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας αλλά ακόμα και στο κόλπο του Πρωταθλήματος όπου είναι  στο -3 από την πρωτοπόρο και αντίπαλο της . Μετρά μόλις 3-3–2 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια και οι δύο απο τις τρεις είναι εκτός και με το ίδιο σκορ (1-3). Εντός έδρας  έχει 7-1-2 στα τελευταία 10 αλλά μόλις στα πέντε πιο πρόσφατα.

Η Μάνσφιλντ, απο την άλλη, είναι πρωτοπόρος αλλά έξανε τρελή γκέλα με την Κόλτσεστερ, εντός έδρας ,με 1-1. Ισοφάρισε  στο 65  αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη νίκη. Μετρά 4-1-2 στα πιο πρόσφατα ματς αλλά και 3-1-3 στα τελευταία 7 μακριά απο το σπίτι .Πιο πρόσφατο το 1-5 από την Μπράντφορντ.

Προϊστορία: 5-4-1 σε 10 ματς με δύο σερί  over αλλά και αρκετά τα γκολ γκολ.

Εκτίμηση: Η Ρέξαμ έχει το …παραπάνω “πρέπει” λόγω έδρας και πίεσης απο τους Ντονς. Η Μάνσφιλντ καλείται να δείξει χαρακτήρα και πως τώρα ,στα δύσκολα , αξίζει να είναι πρωτοπόρος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

 

(Visited 565 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x