ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Μπρίστολ Σίτι- Λέστερ

Τσάμπιονσιπ: Μπρίστολ Σίτι- Λέστερ
Spread the love

Στο Ashton Gate η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται την Λέστερ με τους Robins να μην μοιάζουν σε καλό φεγγάρι εσχάτως για να μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στην Λέστερ η οποία οδεύει προς την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το διάλειμμα των δυο εβδομάδων για να ανασυγκροτηθούν αφού πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες μέτρησαν 5/6 ήττες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μειωθούν στο ελάχιστο οι ελπίδες τους για τα πλέι οφ.

Η πορεία της ομάδας του Λίαμ Μάνινγκ εξελίσσεται μέτρια αφού μετά και την πρόσφατη ήττα τους στο Hawthorns από την Γουέστ Μπρόμιτς με 2-0 πλέον είναι στην 14η θέση του σχετικού πίνακα όντας στο -14 από τις θέσεις των μπαράζ ανόδου αλλά και στο + 8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη στο φινάλε του πρωταθλήματος αφού το πρόγραμμα τους είναι πολύ δύσκολο και ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν βρει δίχτυα στα 4/5 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Που έχουν να σταθούν; Στην παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει παρά μόνο σε 1/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και μετά η Λέστερ έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί από την κορυφή στην οποία πλέον κάθεται η Λίντς.

Την ίδια ώρα η Ίπσουϊτς είναι στην 3η θέση με μόλις έναν βαθμό λιγότερο με αποτέλεσμα η μάχη για τα δυο απευθείας εισιτήρια να έχει ανάψει για τα καλά.

Έχει το αβαντάζ απέναντι στα “παγόνια” και τους “Αγρότες” αφού έχει ένα ματς στο χέρι συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της αλλά συνάμα και τον φόβο μιας πιθανής αφαίρεσης βαθμών για παραβιάσεις των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας από την EFL.

Η απευθείας άνοδος στην Premier League είναι “μονόδρομος” για την Λέστερ η οποία αποκλείστηκε πρόσφατα από την Τσέλσι με 4-2 στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Προϊστορία: Υπέρ της Λέστερ η πρόσφατη παράδοση αφού μετράει 3/3 σε νίκες στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι με μηδέν παθητικό.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο 2ιπλο σε απόδοση 1,75 αφού δίνεται στην Λέστερ μια ευκαιρία να ανακάμψει άμεσα και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης δυάδας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 459 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x