ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Χάντερσφιλντ- Κόβεντρι

Τσάμπιονσιπ: Χάντερσφιλντ- Κόβεντρι
Spread the love

Η Κόβεντρι θα κληθεί να αξιοποιήσει την καλή την φόρμα με αποκορύφωμα την πορεία της στο FA Cup για να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα που θα την ανεβάσουν στην 7η θέση ή στην χειρότερη περίπτωση θα την διατηρήσουν στην 8η στον σχετικό πίνακα.

Στον αντίποδα οι Terriers βρίσκονται 22η θέση , δηλαδή κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έστω και σε ισοβαθμία.

Οι “Γαλάζιοι Ουρανοί” πέτυχαν ιστορική πρόκριση στο Molineux απέναντι στην Γουλβς με 3-2 στον προημιτελικό του Κυπέλου Αγγλίας και έτσι έκλεισαν εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ και έναν μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην Μ.Σίτι.

Δεν είμαι σίγουρος εάν έχουν συνέλθει από το μέγεθος της επιτυχίας τους αφού σε εκείνο το ματς κόντρα στους “Λύκους” έχανε με 2-1 μέχρι και το 96ο λεπτό για να το “γυρίσει” με τέρματα στο 97ο και 100ο σε μια από τις πιο επικές ανατροπές που έχουν συμβεί ποτέ στην διοργάνωση.

Και στο πρωτάθλημα η φόρμα τους στα τελευταία ματς είναι αξιέπαινη αφού μετράνε δυο back to back νίκες απέναντι σε Ρόδεραμ και Γουότφορντ με 5-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι μάχονται για να σώσουν την κατηγορία και σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε τον περασμένο μήνα προσέλαβαν τον Γερμανό τεχνικό Αντρέ Μπράιτενραιτερ αν και ακόμη αυτό το πλάνο δεν έχει αποδώσει.

Την περασμένη αγωνιστική απέσπασαν 0-0 στην έδρα της Ρόδεραμ , στο πρώτο ματς με τον Γερμανό τεχνικό που κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν, αλλά αυτή η ισοπαλία μέτρησε σαν ήττα για τους Terrier που δεν κατάφεραν να αναρριχηθούν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Μετά το συγκεκριμένο ματς ακολουθεί την Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών ένα εξίσου πολύ κρίσιμο ματς στην έδρα της Στόουκ.

Προϊστορία: Τα 5/11 μεταξύ τους παιχνίδια τα έχει κερδίσει η Κόβεντρι ενώ από αυτά έχει χάσει μόλις δυο.

* Η φόρμα και η παράδοση “λέει” Κόβεντρι αλλά δεν θα ρισκάρω με σημείο εδώ αλλά με τα γκολ. Έχουμε και λέμε οι “Γαλάζιοι Ουρανοί” προέρχονται από 12/13 Over 2,5. H Χάντερσφιλντ στον αντίποδα μετράει 5/7 Goal.

Καταλήγω στο αμφίσκορο σε απόδοση 1,75. Καθόλου άσχημη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 474 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x