Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Τζένοα – Φροζινόνε

Α’ Ιταλίας: Τζένοα – Φροζινόνε
Spread the love

Να αυξήσει τη διαφορά της απο την επικινδυνη ζώνη θέλει η Τζένοα στο “Λουιτζι Φεράρις”την ώρα που η Φροζινονε ζητάει βαθμούς “οξυγονο” για την παραμονή της…

Η ομάδα της Τζένοα του Αλμπερτο Τζιλαρντίνο αποτελεί ένα σκληρό αντίπαλο ακόμα και για τις ομάδες που κανουν πρωταθλητισμό. Μετά την τελευταια της νικη (1-0 εντος την Ουντινεζε με γκολ Ρετεγκι και Μπάνι) , στις αρχες Μαρτίου έχανε πολύ δύσκολα απο την πρωτοπορο Ιντερ με 2-1 (εχανε 2-0 στο ημίχρονο, στο β’ έπαιξε θαρραλέα και μείωσε)

Ακολούθησε νέα ήττα εντος έδρας με 3-2 από τη Μόντσα οπου μεχρι το 18’ εχανε 2-0, ξεπερασε τον αιφνιδιασμό, ισοφάρισε με Γκουντμουντσον και Βιτίνια αλλά στο τέλςο λυγισε. Ακριβως πριν τη διακοπή παντως πηρε ισοπαλία χωρίς τέρματα στηνξη έδρα της Γιουβεντους! Αυτή τη στιγμή με +10 απο την επικινδυνη ζώνη μοιάζει …ασφαλης, για την ωρα τουλαχιστον!

Από την άλλη μεριά η Φροζινόνε παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία αλλά έχουν συμπληρωθεί δύο μήνες από την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα (3-1 με ανατροπή την Κάλιαρι στις… 21 Ιανουαρίου!) με αποτέλεσμα να έχει …κατρακυλήσει στη βαθμολογία.

Απο εκει που το χειμωνα έμοιαζε άνετη, πλέον έχει πεσει κατω από την επικινδυνη ζώνη (-1 από την Εμπολι που …οριακα σωζεται!). Πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων ειχε γνωρισε την ηττα εντος έδρας με 3-2 από τη Λάτσιο παρότι ειχε προηγηθεί νωρις (13’) με τον Λιρόλα. Δεχτηκε τρία γκολ για να μειώσει στο 70’ με τον Κεντιρα αλλά …μέχρι εκει! Αποντες οι Χαρουί, Μαρκίτσα και Ογιόνο.

Genoa: Martinez; De Winter, Bani, Vasquez; Sabelli, Frendrup, Badelj, Malinovskyi, Messias; Gudmundsson; Retegui

Frosinone: Turati; Zortea, Okoli, Romagnoli, Valeri; Brescianini, Barrenechea, Mazzitelli; Soule, Cheddira, Gelli

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 304 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x