ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Φιορεντινα – Μιλαν

Α’ Ιταλίας: Φιορεντινα – Μιλαν
Spread the love

Το καλυτερο …πιάτο του Σαββατιατικου προγραμματος του καμπιονατo …σερβιρεται στο “Αρτεμιο Φρανκι” με την κοντρα “βιολα” και “ροσονερι”…

Αήττητοι οι γηπεδούχοι “βιόλα” στις έξι τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις τους. Μετά από την ήττα εκτός έδρας απο τη Μπολονια στις 14 Φεβρουαρίου με 2-0, μετράει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 εντός με Λάτσιο) και βρίσκεται στην 8η θέση του πινακα.

Παραλληλα πήρε και την πρόκριση επι της Μάκαμπι Χάιφα στους προημιτελικούς του Κόνφερενς λιγκ με νικη 4-3 εκτος και ισοπαλία 1-1 στο ‘Αρτεμιο Φρανκι” για την φάση των 16. Στους προημιτελικούς θα παίξει με τη Τσεχικη Βικτορια Πλζεν. Απων για τουςε γηπεδουχους λογω καρτών ο πρωην ασος της Μίλαν “Τζακ” Μποναβεντουρα

Στον αντίποδα η δεύτερη της βαθμολογίας Μίλαν του Στεφανο Πιόλι πριν τη διακοπή του πρωταθληματος λογω εθνικων ομάδων ειχε παρει νικη 3-1 μεσα στο “Μπεντεγκοντι” επι της Ελλάς Βερόνα με γκολ των Τεό Ερναντέζ, Πουλισικ και Τσουκβέσε. Αυτη ηταν και η πεμπτη σερι επισημη νικη της.

Ειχαν προηγηθει δύο νικες μεσα εξω επι της Σλαβια Πράγας για το Γιουροπα λιγκ (4-2, 3-1) ενώ η κλήρωση των προημιτελικών της έβγαλε …εμφύλιο κόντρα στη Ρομα! (πρωτο ματς εντος στις 11 Απριλιου, νωριτερα θα υποδεχτει τη Λέτσε για το πρωταθλημα). Τιμωρημενος αποψε ο Γαλλος μπακ Τεο Ερναντεζ, τραυματιες οι στοπερ Καλουλου, Κιαερ.

Fiorentina : Terracciano; Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi; Arthur, Mandragora; Gonzalez, Beltran, Sottil; Belotti

Milan : Maignan; Calabria, Tomori, Gabbia, Florenzi; Bennacer, Reijnders; Pulisic, Loftus-Cheek, Leao; Giroud

ΠΡΟΤΑΣΗ: γκολ-γκολ

(Visited 364 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x