ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή Β΄: Ντεφενσόρες Μπελγράνο – Σαν Τέλμο   

Αργεντινή Β΄: Ντεφενσόρες Μπελγράνο – Σαν Τέλμο   
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Χουάν Πασκουάλ», με τη Ντεφενσόρες Μπελγράνο και την Σαν Τέλμο να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του 2ου ομίλου της 2ης κατηγορίας της Αργεντινής, μετά την ήττα της πρωτοπόρου Κολόν Σάντα Φε στην έδρα της Χιμνάσια Μεντόσα.

Δύο όμιλοι των 19 ομάδων, οι οποίες παίζουν δύο φορές μεταξύ τους (μέσα – έξω), με τις νικήτριες αυτών να μονομαχούν σε τελικό ανόδου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η ως και την 8η θέση παίζουν ένα μικρό τουρνουά, με τη νικήτρια να μονομαχεί με την ηττημένη του τελικού ανόδου ώστε να προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Δύο συνεχόμενες βαριές ήττες για τη Ντεφενσόρες Μπελγράνο σε διαφορετικές διοργανώσεις, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο του κυπέλλου με την πρώτη εξ αυτών, το 0-4 από την Ατλέτικο Τουκουμάν στη νοκ άουτ μονομαχία τους στην ουδέτερη έδρα της Ουνιόν Σάντα Φε. Ακολούθησε το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Τσάκο Φορ Έβερ, το οποίο μάλιστα την γκρέμισε από την κορυφή του 2ου ομίλου. Η προχθεσινή ήττα πάντως της πρωτοπόρου Κολόν στην έδρα της Χιμνάσια Μεντόσα της δίνει την ευκαιρία με νίκη να ανακτήσει την 1η θέση, κάτι πάντως που μπορεί να κάνει και με ισοπαλία, καθώς υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων σε ισοβαθμία με την ομάδα της Σάντα Φε.

Στην αντίπερα όχθη, επιβλητικό 4-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Αλμάγκρο, με την Σαν Τέλμο αήττητη πλέον για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές, συνεχίζοντας να σκαρφαλώνει αθόρυβα στον βαθμολογικό πίνακα. Με τρίποντο μάλιστα στο σημερινό ματς θα πιάσει στην κορυφή την Κολόν, αλλά θα είναι 1η καθώς θα υπερτερεί και αυτή στην διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία με την ομάδα της Σάντα Φε.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ντεφενσόρες Μπελγράνο, μία για την Σαν Τέλμο και τέσσερις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας το σημείο σε μία μονομαχία όπου η Ντεφενσόρες Μπελγράνο και η ισάξια της σχεδόν και αήττητη για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές Σαν Τέλμο έχουν κίνητρο την κορυφή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 274 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x