ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Λέστερ- Νοριτς

Τσάμπιονσιπ: Λέστερ- Νοριτς
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Νόριτς σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι “Αλεπούδες” θα επιδιώξουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες για να μην χάσουν την επαφή τους με την προνομιούχο πρώτη δυάδα ενώ τα “καναρίνια” χρειάζονται τους βαθμούς για να διατηρηθούν εντός των μπαράζ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν στο Ashton Gate από την Μπρίστολ Σίτι με 1-0 και έτσι έχουν μείνει με μόλις 1/6 νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια στην κατηγορία εκ των οποίων μάλιστα έχουν χάσει στα τέσσερα από αυτά.

Κάπως έτσι εκεί που οδηγούσαν εκ τους ασφαλούς την κούρσα στην βαθμολογία έχουν πέσει στην 3η θέση αλλά η διαφορά τους με την πρωτοπόρο Ίπσουϊτς είναι στο -2 και την 2η Λιντς στο -1 ενώ έχουν οι ίδιοι και ένα ματς στο χέρι. Άρα, η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη. Το αντίθετο.

Κόντρα στους Robins σπατάλησαν με τον Τζέιμι Βάρντι κύριο εκφραστή πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι η μπάλα τους τιμώρησε στην επανάληψη όπως έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο σε άπειρες περιπτώσεις.

Ωστόσο “έγραψε” την 5η τους ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό είναι κάτι που καλούνται να διορθώσουν άμεσα.

Ειδικά μέσα στην έδρα τους προέρχονται από back to back ήττες με “θύματα” την Μπόρο και την ΚΠΡ με το ίδιο ακριβές σκορ το 2-1.

Τα “καναρίνια” βρίσκονται σε ανοδική πορεία αφού μετά το 2-1 που πέτυχαν την Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών , με ανατροπή, έφτασαν τις 4/5 νίκες στην κατηγορία και “σκαρφάλωσαν” στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Έχουν “χτίσει” μια πολύτιμη διαφορά + 4 από την 7η Κόβεντρι και καλούνται να την προασπίσουν μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν φημίζονται για το εκτός έδρας ρεκόρ τους : 5-5-9 αφού είναι μόλις το 16ο (!) καλύτερο από τις 24 ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Νόριτς στο King Power έχουν λήξει όλα με ήττα σε επίπεδο Championship.

* Κάποια στιγμή η Λέστερ θα επιστρέψει στις νίκες και το μεσημέρι της δίνεται αυτή η ευκαιρία απέναντι στην κακή στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της Νόριτς.

Ωστόσο το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal σε απόδοση 1,60.

Οι “Αλεπούδες” μετράνε 5/6 τέτοια στα εντός έδρας πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και τα “καναρίνια” 8/11 συνολικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 321 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x