Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους – Λάτσιο

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους – Λάτσιο
Spread the love

Πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε δύο …ιδιαίτερα γνώριμες ομάδες με τη ρεβάνς να διεξάγεται στις 23 Απριλίου στο “Ολίμπικο”

Τη χειρότερη εποχή της μέσα στη σεζόν διανύει η Γιουβε η οποία στα εννέα τελευταία επίσημα παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη (!), πράγμα μάλλον … αδιανόητο για ομάδα που υποιτίθεται οτι επεστρεψε σε συνθηκες πρωταθλητισμου. Ο λογος για το νικηφορο 3-2 επι της Φροζινονε στις 25 Φεβρουαριου.

Εν συνεχεία ηττήθηκε με 2-1 εκτος απο Ναπολι, ισοπαλο 2-2 εντος με Αταλαντα, “γκελα” εντος με Τζένοα (0-0) και ήττα από τη …Λάτσιο το περασμένο Σαββατο στην επανεναρξη του πρωταθληματος μετά τη διακοπή δεχομενη το γκολ στις καθυστερήσεις, τα αποτελεσματα αποτυπωνουν την υποτονικη αποδοση και δημιουργια της στο τερεν.

Κατοπιν ολων αυτων, οχι μόνο έχει χάσει οριστικα καθε ελπίδα για το πρωταθλημα (-20 απο Ιντερ) αλλα έπεσε και στην τριτη θεση (-6 απο Μιλαν). Ολα αυτά εχουν επαναφέρει το θεμα …προπονητή στην ομάδα με τον Μασιμιλιανο Αλεγκρι να μη νιώθει ..ασφαλης στον παγκο!

Όσο για τη Λάτσιο, τα χαμόγελα επεστρεψαν στην ομάδα τελευταία με τους “λατσιάλι” να επικρατούν στο πρωταθλημα της Γιουβε πριν από τρεις ημέρες για το πρωταθλημα με βασικο γκολκίπερ τον “δικο μας” Χρήστο Μανδά. Περιόρισαν σε μεγαλο βαθμό την επιθετικη δραστηριότητα της Γιουβε και με γκολ του Μαρουσιτς στις καθυστερήσεις πανηγυρισαν το τριποντο στο ντεμπουτο του Κροατη (παλιου στοπερ της Γιουβε!) Ιγκορ Τουντορ στον παγκο!

Ο Τουντορ που παλιοτερα εχει περασει κι απο τον παγκο του ΠΑΟΚ, άλλαξε το σχημα της ομάδας παιζοντας με τρια στοπερ, κατι που λειτουργησε ευεργετικα. Αμεσως πριν είχε πανηγυρίσει νίκη 3-2 εκτος επι της Φροζινονε (δυο γκολ ο Καστεγιανος) με τον υπηρεσιακό Μαρτουσιελο στον παγκο καθώς η διοίκηση απομάκρυνε τον Μαουρίτσιο Σάρι που μετρουσε τέσσερις σερι ηττες, μεταξυ αυτών και το 3-0 που ηττήθηκε απο την Μπαγερν και αποκλειστηκε από το Τσαμπιονς λιγκ.

Στο αγωνιστικο κομμάτι των δυο ομαδων , επιστρέφει απο τιμωρια στην επιθεση των “μπιανκονερι” ο Βλάχοβιτς . Εκτός εμεινε ο Πολωνος φορ Αρκαντιους Μίλικ κι ο αμυντικος Άλεξ Σάντρο. Στον αντιποδα η Λάτσιο έχει εκτος τον Ισπανο φορ Πέδρο και τον μπακ Πελεγκρίνι. Τραυματιες ο βασικος γκολκίπερ Προβεντέλ, ο μεσος Ροβέλα κι ο αμυντικος Λάτσαρι.

Juventus: Szczesny; Danilo, Bremer, Rugani, De Sciglio; McKennie, Locatelli, Rabiot; Weah, Vlahovic, Chiesa

Lazio: Mandas; Casale, Romagnoli, Gila; Marusic, Kamada, Cataldi, Pellegrini; Zaccagni, Alberto; Immobile

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 302 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x