ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Τότεναμ
Spread the love

Τα “σφυριά” υποδέχονται τα “σπιρούνια” σε ένα ακόμη Λονδρέζικο ντέρμπι από τα πολλά που έχει το πρόγραμμα φέτος.

Οι γηπεδούχοι παίζουν σε δυο ταμπλό αφού αφενός θέλουν να κρατήσουν την 7η θέση στον σχετικό πίνακα αφετέρου την άλλη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την επίδοξη πρωταθλήτρια Γερμανίας Λεβερκούζεν για τα προημιτελικά του Europa League.

H ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει συμπληρώσει τρία διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη κερδίζοντας μόλις δυο βαθμούς από τους διαθέσιμους εννέα με αποτέλεσμα να πέσουν στην 7η θέση και να είναι στο -4 από την 6η Μάντσεστερ.Γ που έχει και ένα παιχνίδι στο χέρι.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Νιουκάστλ με 4-3 εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3 (!) μέχρι το 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Απόψε συμπληρώνουν πέντε παιχνίδια με μόλις μια νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή ήταν το θριαμβευτικό 5-0 επί της Φράιμπουργκ στον περασμένο γύρο του Europa League.

Οι σπερς προέρχονται από την 17η φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα αφού επικράτησαν με 2-1 της Λούτον με ανατροπή χάρη στο 15ο φετινό γκολ του Σον λίγα λεπτά πριν από την λήξη.

Έτσι με συγκομιδή 56 βαθμών σε 29 ματς είναι 5οι έχοντας έναν “αέρα” 8 βαθμών από την 6η Μάντσεστερ.Γ ενώ την ίδια ώρα είναι στο -3 από την 4η Άστον Βίλα η οποία αύριο δοκιμάζεται στο Etihad απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μ.Σίτι.

Έχοντας μείνει εκτός FA Cup και δίχως να παίζουν φέτος στα Κύπελλα Ευρώπης οι παίκτες του Ποστέκογλου μπορούν να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στις εννέα εναπομείνασες αγωνιστικές έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Προϊστορία: 45/55 οι νίκες υπέρ της Τότεναμ σε σύνολο 127 αγώνων εκ των οποίων βέβαια έχουν μοιραστεί και 27 ισοπαλίες.

* Τα “σφυριά” μετράνε 24 βαθμούς σε 15 εντός έδρας παιχνίδια τους από την εκκίνηση της σεζόν έχοντας υποστεί μόλις τρεις ήττες. Από την άλλη πλευρά η Τότεναμ μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει μόλις 1/5 πιο πρόσφατα και συνολικά 6/14. Ωστόσο μετά την Άρσεναλ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ ( 30) από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Over 3,5 σε απόδοση 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3,5

(Visited 421 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x