ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο Vitality η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα “κεράσια” θα ψάξουν την 3η συνεχόμενη νίκη τους που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά σε μια πρόωρη παραμονή στα μεγάλα σαλόνια απέναντι στους “Αετούς” οι οποίοι βρίσκονται στην παρούσα φάση μόλις μια θέση πιο κάτω στην βαθμολογία αλλά με οχτώ βαθμούς λιγότερους.

Τα “κεράσια” επικράτησαν της Έβερτον με 2-1 με αρκετή δόση τύχης αφού είδαν τα “ζαχαρωτά” να πετυχαίνουν αυτογκόλ στα χασομέρια του αγώνα με τον Κόουλμαν.

Νωρίτερα είχαν κερδίσει την Λούτον με 4-3 σε ένα παιχνίδι στο οποίο επέστρεψαν από το 0-3 σκορ με το οποίο έχαναν από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ιραόλα έχει συμπληρώσει “καρέ” αήττητου εκ των οποίων οι τρεις είναι νίκες ενώ έχουν παραχωρήσει και μια ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Σέφιλντ.Γ σε μια αναμέτρηση στην οποία μέχρι και το 74ο λεπτό έχαναν με 0-2 αλλά και πάλι σκόραραν στο φινάλε και έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πιο πρόσφατη ήττα τους στις 24/02 εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μ.Σίτι με 0-1.

Είναι στην 13η θέση και στο + 16 από την επικίνδυνη ζώνη ως εκ τούτου κοιτάνε προς τα πάνω μήπως και προλάβουν να τερματίσουν στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας κάτι που πέτυχαν για τελευταία φορά την σεζόν 2016/17.

Οι Αετοί έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο City Ground σε ένα παιχνίδι στο οποίο με βάση την εικόνα του άξιζαν να το κερδίσουν.

Ωστόσο έφεραν “Χ” back to back αφού πριν την διακοπή είχαν παραχωρήσει ακόμη μια ισοπαλία , με το ίδιο ακριβές σκορ: 1-1, στην Λούτον.

Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για το συγκρότημα του Αυστριακού τεχνικού Γκλάσνερ και η 9η σε 29 ματς από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Προϊστορία: Η Πάλας έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα 5/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια απέναντι στην Μπόρνμουθ εκτός έδρας ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει κερδίσει στα 5/6 τελευταία!

* Οι φιλοξενούμενοι μετράμε μόλις μια ήττα στα δικά τους πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα εκ των οποίων τα τρία είναι ισόπαλα και τελευταίο το 1-1 που απέσπασαν στο City Ground από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερο momentum και θα τους εμπιστευτώ πως δεν θα χάσουν. Σε combo λοιπόν το 1Χ με το Over 1,5 σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

(Visited 323 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x