ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Σουπερλιγκ : Ολυμπιακός-Αρης

Σουπερλιγκ : Ολυμπιακός-Αρης
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αρη .

Οι γηπεδούχοι  προέρχονται απο δύο ήττες σε ντέρμπι(1-3 με Παναθηναϊκό και 1-0 με ΑΕΚ) εκεί όπου εμφάνισαν δύο διαφορετικά πρόσωπα.  Με τους “Πράσινους” στο Καραϊσκάκη κακό και την ΑΕΚ ,στην ΟΠΑΠ Αρένα εξαιρετικό αλλά χωρίς  να μπορέσει να βρεί δίχτυα.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πήρε, από τους λεγόμενους βασικούς, Ορτέγα και Ορτα στην αποστολή για να τους προφυλάξει, ενώ εκτός έμεινε και ο Ναβάρο μεταξύ άλλων. Και μπορεί ο Ρέτσος να μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής αλλά  ο Βάσκος τον εμπιστεύεται δίπλα στον Κάρμο όπως και τον Τζολάκη. Λογικά ο Κίνι θα παίξει για τον Ορτέγα ,Εσε-Τσικίνιο δεν άλλαζουν όπως και ο Φορτούνης, δίλημμα για Μασούρα ή Ζέλσον ,ενώ Ποντένσε και Ελ Κααμπί θα είναι βασικού.

Ο Αρης, απο την άλλη,  έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τα πλέι οφ. Νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μετά δύσκολα ,εντός , τη Λαμία με 3-1. Δύσκολα υπό την έννοια ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα παρά το 4-4-2 είχε θέματα αλλά στο β μέσα σε πέντε λεπτά έβαλε τρία γκολ.

Ο Θαμόρα επιστρέφει ,εκτός είναι ο Βέλεθ.

Προϊστορία: 22-4-0 ,σε όλες τις διοργανώσεις με γήπεδούχο τον Ολυμπιακό . Τελευταίο διπλό το 0-1 το 2002 στο ΟΑΚΑ.

Εκτίμηση: Ο  Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά ο φετινός Αρης είναι επικίνδυνος.  Πρώτη επιλογή το γκολ γκολ.. Με Ελ Κααμπί σκόρερ- Φορτούνη  -Μορόν

(Visited 331 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x