ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Superleague:  Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Spread the love

Στη Λεωφόρο , ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ.

 

Οι Πράσινοι έχουν μετατρέψει τον κόσμο τους μία σε κρύο μία σε ζέστη. Πρώτα κάνουν  διπλό στο Καραϊσκάκη και καπάκι χάνουν απο τον ΠΑΟΚ  με πολύ γκρίνια και με τον ίδιο σκορ που νίκησαν τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Τερίμ έχει μπεί στο στόχαστρο για το 4-4-2  και υπάρχει έντονη φημολογία πως σε περίπτωση ήττας μπορεί να έχουμε εξελίξεις.  Ο Τούρκος δεν έχει μαζί του Σπόραρ, Σένκεφελντ,Ούγκο , Ζέκα, Αϊτόρ .. Λογικά θα βάλει στη μεσαία γραμμή Ρούμπεν και Τσεριν και 10 αρι Μπακασέτα. Λογικά και ο Μαντσίνι θα είναι ενδεκαδάτος.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό κα είναι πρωτοπόρος με +2 . Κακή προσέγγιση του Αλμέιδα στο ματς ,αλλά διόρθωσχε τα πράγματα από το 80 και μετά και όντας τυχερή η ΑΕΚ βρήκε τη στιγμή με τον Ελιάσον και σκόραρε.

O Aργεντίνος θα κρατήσει τα 3/4 της άμυνας  με μοναδική αμφιβολία το αριστερό μπακ (Χατζισαφί -Πήλιος) . Κάτω απο τα δοκάρια ο Αθανασιάδης. Μεσαία γραμμή λογικά Γιόνσον -Πινέδα και μπροστά ο Τσούμπερ πίσω απο Πόνσε η Γκαρσία. Με Αμραμπατ-Ελίασον στα άκρα.

Προϊστορία: 3-5-3 ,1-2 φέτος στην κανονική διάρκεια.

Εκτίμηση : Δεν ασχολούμαι με σημεία αντίθετα το γκολ γκολ και το over μ ου αρέσει.. Πινέδα και Ιωαννίδης πιθανοί σκόρερ.. Κάρτες για Τσέριν-Γιονσον . Καταλογισμός πέναλτι

(Visited 412 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x