ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ρεάλ Τομαγιάπο – Ντελφίν  

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ρεάλ Τομαγιάπο – Ντελφίν  
Spread the love

Το ματς στο «Σεντενάριο» της Ταρίχα, ανάμεσα στην τοπική Ρεάλ Τομαγιάπο και τη Ντελφίν, αυτό που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο. Η νικήτρια μάλιστα, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί με το καλημέρα στην 1η θέση, μετά το 0-0 στο άλλο ματς ανάμεσα στη Μπελγράνο και την Ιντερνασιονάλ.   

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών να προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ ματς πλέι οφ για αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση με τις τρίτες των γκρουπ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Επιτυχία και μόνο για την Ρεάλ Τομαγιάπο η συμμετοχή της στην φάση των ομίλων του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα, η οποία παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός πως ξεπέρασε, έστω και με την βοήθεια της τύχης, στην διαδικασία των πέναλτι στον 1ο γύρο στο νοκ άουτ «εμφύλιο» της Βολιβίας την Χόρχε Βίλστερμαν. Στον αντίποδα, επιτυχία για τη Ντελφίν θα είναι να πάρει μία από τις δύο θέσεις στον όμιλο, καθώς είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη Μπελγράνο και την Ιντερνασιονάλ. Επιτυχία πάντως για το «δελφίνι» το εντυπωσιακό 5-2 στον 1ο γύρο στο νοκ άουτ «εμφύλιο» του Εκουαδόρ στην έδρα της Ντεπορτίβο Κουένσα.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι όχι μόνο το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ρεάλ Τομαγιάπο με αντίπαλο από το Εκουαδόρ, αλλά ταυτόχρονα και με οποιαδήποτε ομάδα εκτός Βολιβίας. Ήττα με 1-2 το 2018 για τη Ντελφίν από τη Μπολίβαρ, στη μοναδική της επίσκεψη στο παρελθόν στην Βολιβία.

Ιστορικό ματς για την Ρεάλ Τομαγιάπο, η οποία πάντως είναι ο ρυθμιστής στον συγκεκριμένο όμιλο. Αν η Ντελφίν θέλει να διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις και γενικότερα να φανεί ανταγωνιστική, θα πρέπει να πάρει το σημερινό ματς, για να βάλει πλάτη με το καλημέρα τη Μπελγράνο και την Ιντερνασιονάλ.

Εκτίμηση:  2

(Visited 995 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x