Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Σέφιλντ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Σέφιλντ.Γ
Spread the love

Οι ρεντς θα επιδιώξουν να κερδίσουν απόψε την ουραγό της βαθμολογίας Σέφιλντ.Γ έτσι ώστε να επιστρέψουν την κορυφή της βαθμολογίας από όπου έπεσαν μετά την χθεσινή νίκη της Άρσεναλ επί της Λούτον με 2-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προέρχεται από το 2-1 επί της Μπράιτον , κέρδισε με ανατροπή στο σκορ για 7η φορά φέτος, με τον Μο Σαλάχ να σκοράρει το 16ο φετινό του γκολ που ήταν και το νικητήριο απέναντι στους “Γλάρους” του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει καν να σκέφτεται πιθανή γκέλα απόψε αφού η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ανάψει για τα καλά και σίγουρα θα θέλει να πάει η ομάδα του ως πρωτοπόρος στο Κυριακάτικο ντέρμπι που ακολουθεί στο Θέατρο των Ονείρων απέναντι στην Μάντσεστερ.Γ ενώ λίγες ημέρες αργότερα ακολουθεί ο πρώτος προημιτελικός για το Europa League κόντρα στην Αταλάντα.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι “ρεντς” είναι αήττητοι στο Anfield εδώ και 28 αγώνες πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει στους 17 αγώνες από αυτούς ενώ συνολικά μετράνε μόλις 1/22 ήττες στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα οι: Μάτιπ, Ζότα, Αλεξάντερ Άρνολντ, Άλισον και ο Τιάγκο είναι εκτός δράσης.

Οι “Λεπίδες” ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως άφησαν να τους γλιστρήσει η 4η φετινή τους νίκη στην κατηγορία απέναντι στην Φούλαμ.

Σε εκείνο το ματς ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι και το 86ο λεπτό αλλά τα αμυντικά κενά τους και οι ολιγωρίες τους υποχρέωσαν στο τέλος σε μια ισοπαλία αφού οι Cottagers τα εκμεταλλεύτηκαν και σκόραραν δυο τέρματα στο φινάλε.

Ο Κρις Γουίλντερ βλέπει πως η ομάδα του βρίσκεται στο – 7 από την 17η Νότιγχαμ Φόρεστ και ενώ απομένουν πλέον μόλις εννέα παιχνίδια για την λήξη της σεζόν.

Οι 4 βαθμούς που έχουν μαζέψει στις τρεις πιο πρόσφατες “εξόδους” τους ( Λούτον 3-1, Μπόρνμουθ 2-2) είναι τόσο όσοι είχαν συγκεντρώσει στα πρώτα 11 εκτός έδρας παιχνίδια τους αντίστοιχα στην έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και πάλι αυτό δεν θα φτάσει για να πάρουν αποτέλεσμα απόψε.

Από τον Απρίλιο του 1994 που κέρδισαν για μια και μοναδική φορά στο Anfield έχουν χάσει και στα δέκα επόμενα παιχνίδια τους εκεί.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και στα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Σέφιλντ.Γ για το πρωτάθλημα με τέρματα: 13-1.

* Η Λίβερπουλ αριθμεί 8/9 Goal στο Anfield στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα αλλά δεν ξέρω εάν η Σέφιλντ.Γ θα είναι τόσο θαρραλέα απόψε.

Αγοράζω το combo του Άσου με τα πάνω από τρία τέρματα εδώ σε απόδοση 1,55.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 3.5

(Visited 313 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x