ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Ντεφενσόρ      

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Ντεφενσόρ      
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Καμπεόνες Ολίμπικος», με τη Μπόστον Ρίβερ να ψάχνει το τρίποντο που θα την στείλει στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, με την 1η θέση πάντως να είναι στόχος και της Ντεφενσόρ, η οποία με νίκη θα βρεθεί σε απόσταση βολής από τις πρωτοπόρους Πενιαρόλ και Προγκρέσο.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Στην 3η θέση και το -2 από την κορυφή η  αήττητη σε έξι αγωνιστικές Μπόστον Ρίβερ, με χαρακτηριστικό πως μετράει τέσσερα «διπλά» και δύο ισοπαλίες στο γήπεδο της. Πιο συγκεκριμένα, 2-1 σε βάρος της Μαλντονάδο, το ίδιο σκορ τόσο με την Φένιξ όσο και την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο και 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική με την Γουόντερερς, ενώ 0-0 ενδιάμεσα αυτών με τη Ντανούμπιο και 1-1 με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Στην αντίπερα όχθη, στο -6 από την κορυφή η Ντεφενσόρ αλλά με ένα αγώνα λιγότερο και από δύο νίκες στο  γήπεδο της με το ίδιο σκορ (1-0) σε βάρος της Ντανούμπιο, με την δεύτερη εξ αυτών την προηγούμενη αγωνιστική για το Απερτούρα, ενώ σπουδαία αυτή που προηγήθηκε, καθώς την έστειλε στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπόστον Ρίβερ, πέντε για τη Ντεφενσόρ και τρεις ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Καμπεόνες Ολίμπικος».

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις η αήττητη μέχρι τώρα Μπόστον Ρίβερ, ενώ πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη η Ντεφενσόρ, η οποία ανεβαίνει αθόρυβα και η οποία βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με σημείο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 880 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x