ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Ντερμπάρες στη Λιγκ 2 με σημεία που  πληρώνουν…

Ντονς-Μάνσφιλντ

Εκανε δύο ματς εκτός έδρας οι Ντονς  και πήρε τέσσερις βαθμούς. 3-3 με Νοτς Κάουντι και αυτοκτονία στο τέλος και εύκολο και επαγγελματικό 2-0 στη Φόρεστ Γκριν. Με 3-1-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια   και 14-4-3  εντός  έχουν την μεγάλη ευκαιρία  να ξεπεράσουν την …τραυματισμένη ψυχικά αντίπαλο τους  και να την κερδίσουν.

Η Μάνσφιλντ, κέρδισε με το ζόρι τη Φόρεστ Γκριν (1-0) μετά απο δύο ήττες και μία ισοπαλία. Είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας  με 10-6-5 εκτός έδρας και το ματς, πιά , είναι τελικός.. Μοιάζει κουρασμένη.

Προϊστορία: 1-0 το 18-19

Εκτίμηση: Είναι οριακό το ματς και για τις δύο.. Το Χ ψιλοβολεύει την Μάνσφιλντ που είναι  τρίτη και στο +2 απο τους Ντονς. Αρα οι γηπεδούχοι πρέπει να ρισκάρουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Χαρογκέιτ-Σάτον

Νίκησε τη Γκρίμσμπι η Χαρογκέιτ(1-0) που ήταν η τρίτη  στα τελευταία έξι. Δεν έχει τη φρεσκάδα των προηγούμενων παιχνιδιών και πλέον  μοιάζουν  δύσκολα τα πλέιο φ απο τα οποία απέχει τέχσσερις πόντους. Εντός έχει τρια στα τρία και συνολικά 9-2-10.

Η Σάτον, καίγεται. Είναι στο +1 απο την Κόλτσεστερ . Η ήττα από τη  Στόκπορτ ήταν η πρώτη μετά απο τέσσερις σερί νικες. Ομάδα του Over με τρία στα τέσσερα Over 3.5.  Εκτός έδρας έχει  4-4-13.

Προϊστορία: Δύο σερί διπλά για τη Σάτον.

Εκτίμηση: Το ερώτημα είναι αν η Χαρογκέιτ θέλει να πάει στα πλέι οφ..Η Σάτον θα κάνει το παιχνίδι της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

Κροουλι-Κόλτσεστερ

Ρίσκαρε και το πλήρωσε απο τη Ρέξαμ η Κροουλι και έχασε με 4-1 . Αποτέλεσμα που ήταν η πρώτη ήττα απο δύο νίκες κόντρα σε Μάνσφιλντ και Νιούπορτ. Παραμένει, πάντως, 7η και στο +3 απο τη Γουίμπλετον.  Εντός έδρας  έχει 10-2-8.

Η Kόλτσεστερ ,από την άλλη,  με μία νίκη σε 12 ματς  και 1-3-2 στα τελευταία έξι (όλα στο γκολ γκολ) μοιάζει  να παίζει σε ματς ζωής η θανάτου. Ενώ σκοράρει ,έχει θέματα στην άμυνα . Εκτός έδρας έχει 4-5-12.

Προϊστορία: 4-1-0, πέρσι 0-0

Εκτίμηση: Και εδώ θα τιμήσω το δεδομένο φαβορί ..Κροουλι…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 609 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x