ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Vitality η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ με τους “Κόκκινους Διαβόλους” να απέχουν στο -11 από την 5η Άστον Βίλα και το τελευταίο πιθανότατα εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου , αλλά να έχουν μπροστά τους έναν σούπερ ημιτελικό στο FA Cup απέναντι στην Μ.Σίτι.

Τα “κεράσια” μόλις την περασμένη αγωνιστική έχασαν από την Λούτον εκτός έδρας με 2-1 με ανατροπή δεχόμενα μάλιστα το 2ο τέρμα στα χασομέρια.

Νωρίτερα μετρούσαν πέντε διαδοχικά ματς στην κατηγορία δίχως ήττα εκ των οποίων μάλιστα οι τέσσερις ήτανε νίκες. Κάπως έτσι σκαρφάλωσαν στην 12η θέση και έχουν οριοθετήσει ως νέο στόχο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ένα πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα του πίνακα.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” πρόσφεραν ακόμη ένα έντονο ματς με πολλές συγκινήσεις στον κόσμο τους και όχι μόνο αφού την περασμένη αγωνιστική έφεραν 2-2 με την Λίβερπουλ την οποία με αυτό το “Χ” την έριξαν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Για να είμαι ακριβής “συγκατοικούν” με την Άρσεναλ η οποία στην παρούσα φάση υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων.

Νωρίτερα είχαν επικρατήσει της Λίβερπουλ σε έναν νοκ άουτ προημιτελικό στο Κύπελλο Αγγλίας με 4-3 πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στα χασομέρια ενώ λίγα 24ωρα αργότερα η Τσέλσι τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα αφού επικράτησε εκείνη με το ίδιο σκορ σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Μάντσεστερ.Γ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-3 μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Προϊστορία: Σε 13 μεταξύ τους αγώνες η Μάντσεστερ.Γ έχει κερδίσει στα 9 ενώ αντίστοιχα έχει ηττηθεί στα 3 από αυτά. Το αντίστοιχο του πρώτου γύρου έχει λήξει με 0-3 (!) για την Μπόρνμουθ στο Θέατρο των Ονείρων ενώ αυτό του πρώτου γύρου με 2ιπλο για τους “Κόκκινους Διαβόλους”¨.

* Ματς – ροντέο τα περισσότερα πιο πρόσφατα για την ομάδα του Τεν Χάγκ δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο δεν θα δούμε το ίδιο έργο και τώρα. Τα 11/13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία ήλθαν με Over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 795 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x