Spread the love

Υπάρχουν αναμετρήσεις με ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον  στην αγωνιστική της Λιγκ 1.

Καρλάιλ-Μπλάκπουλ

Επρεπε να φτάσει στον …υποβιβασμό  για να αρχίσει να ξυπνάει η Καρλάιλλ. Τελευταία  η ιστορική ομάδα, όντας στο -10 απο τη σωτηρία  με 2-1-3 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει. Εντός έχει  3-6-12,ενώ πιο πρόσφατο είναι το διπλό απέναντι στην Τσέλτεναμ (0-1).

Η Μπλάκπουλ ,απο την άλλη,  έχει ένα αήττητο τριών αγώνων (2-1-0) ,χωρίς να έχει δεχτεί γκολ και με δύο σερί  1-0. Πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Φλίτγουντ. Είναι στο -3 απο την Οξφορντ και τα πλέι οφ ,ενώ εκτός έδρας έχει 6-4-11.

Προϊστορία: 5-2-3 σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση: Χωρίς άγχος η Καρλάιλ με όπλο την άμυνα η Μπλάκπουλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Μπόλτον -Πόρτσμουθ

Το απόλυτο ντέρμπι ανόδου κυρίως για τη Μπόλτον. Οι  γηπεδούχοι είναι στο -2 απο την 2η θέση και με 3-2-1 στα τελευταία έξι μοιάζουν …απειλητικοί για τη Ντέρμπι. Εχουν κερδίσει τα τελευταία δύο ματς (5-2 Ρέντιγκ και 0-2 Μπρίστολ Ρ.) αλλά είναι ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα. Εντός έδρας έχει 14-3-3 με 14 over.

H Πόρτσμουθ είναι πρώτη ,έχει 90 βαθμούς και είναι στο +7 απο τη Ντέρμπι και +9 απο την αντίπαλο της. Πρόσφατα παραχώρησε 2-2 στη Ντέρμπι,ενώ κέρδισε τη Σριούσμπερι με 3-1 εντός, στο τελευταίο ματς. Εκτός έδρας έχει 12-7–2 και  4-2-0 στα τελευταία έξι.

Προϊστορία: 1-1-1 στα τελευταία τρία (πέρσι 3-0).

Εκτίμηση: Η Μπόλτον έχει το άγχος, η Πόρτσμουθ παίζει για την υστεροφημία της περιμένοντας τη φιέστα ανόδου και το ξεκόλλημα απο τη Λιγκ 1.  Το 3.05, ως αρχική  απόδοση στο διπλό,  είναι μία ισχυρή  επιλογή .Πιο safe μοιάζει το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

Μπάρνσλει-Ρέντιγκ

Με τρεις ήττες και μία νίκη στα τελευταία τρία ματς η Μπάρνσλει είναι σε κακά χάλια αλλά μέσα στα μπαράζ και στο +6 απο την ζώνη της μη συμμετοχής στα πλέι οφ.  Σε αυτό το διάστημα κέρδισε ,εκτός έδρας, τη Μπέρτον και έχασε και πάλι εκτός απο Τσάρλτον και Στιβενέιτζ. Τρία στα τρία γκολ γκολ και over. Eντός έδρας έχει 9-5-7.

Η Ρέντιγκ, απο την άλλη,  είναι ,πια, στο +9 απο τη σωτηρία και το έχει καταφέρει με συνέπεια και καλά αποτελέσματα (3-1-2 στα τελευταία έξι. Πιο πρόσφατο το …εύκολο 0-2 επί της Μπρίστολ Ρόβερς.  Εκτός έδρας έχει 7-3-11.

Προϊστορία: Τρεις σερί σιπαίες στο 1-1.

Εκτίμηση: Αν και η Μπάρνσλει παίζει …τελικό ,η δυναμική της Ρέντιγκ δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο…

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

(Visited 559 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x