ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Μπαράκας  

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Μπαράκας  
Spread the love

Η νοκ άουτ φάση των προημιτελικών των πλέι οφ της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Εστουδιάντες σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, κόντρα στην  ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Μπαράκας.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, ενώ με τα υπόλοιπα ζευγάρια να είναι τα Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ντεφένσα, Γοδόι Κρουζ – Βέλεζ και Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς.

Τρεις νίκες για την Εστουδιάντες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της φετινής διοργάνωσης, οι οποίες την έφεραν στην 2η θέση του 2ου ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, εντός 5-0 αρχικά σε βάρος της Σεντράλ Κόρδοβα, σπουδαίο 1-0 ακολούθως φιλοξενώντας τη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ εξίσου πολύτιμο και το 2-1 στο φινάλε στην έδρα της Λανούς, πραγματοποιώντας μάλιστα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων την ανατροπή. Εκτός συνόρων, τέσσερις οι βαθμοί της στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με 1-1 αρχικά στην Χιλή με την Ουατσιπάτο και 2-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Δε Στρόνγκεστ.

Στην άλλη πλευρά, η ευχάριστη έκπληξη όπως προαναφέρθηκε της φετινής διοργάνωσης η Μπαράκας, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς ξεπέρασε το ταβάνι της αλλά και ομάδες σαφώς μεγαλύτερου μεγέθους  και τερματίζοντας στην 3η θέση του 1ου ομίλου βρέθηκε στα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό βέβαια, χρειάστηκε στο φινάλε ένας ευνοϊκός συνδυασμός αποτελεσμάτων από τις ομάδες που ακολουθούσαν, αλλά και το δραματικό 3-3 στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, όπου επέστρεψε στις καθυστερήσεις από 1-3.

Σε καλή κατάσταση η Εστουδιάντες, η οποία ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Λίγκα Προφεσιονάλ με μεγάλη νίκη φιλοξενώντας τη Μπόκα και σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή στην έδρα της Λανούς.  Παρ’ όλα αυτά, είναι νοκ άουτ ματς πλέι οφ και όσο ελκυστική και να είναι η τιμή που συνοδεύει την Εστουδιάντες, δε μπορείς να ξεγράψεις μια ομάδα που έδειξε τα δόντια της στην κανονική περίοδο και δεν έχει πίεση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 874 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x