ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Superleague: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να αποκλείσουν ,στα πέναλτι, την Φενερ (2-3 ,1-0 κ.α), πηγαίνοντας στον ημιτελικό του κόνφερενς με την Αστον Βίλα και πλέον  ετοιμάζονται να κάνουν  την τελική αντεπίθεση στο Πρωτάθλημα απέχοντας έξι βαθμούς από  την κορυφή.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει οι παίκτες του να ξεχάσουν τι  έγινε στην Τουρκία και να επικεντρωθούν στο Πρωτάθλημα. Λογικά θα γίνουν  αλλαγές στην ενδεκάδα με Ρέτσο -Κινι-Ρίτσαρντς-Μασούρα να διεκδικούν θέση.Εκτος έμειναν  οι Φορτουνης-Κάρμο -Ροντινει  .Εντός έχει 11-0-4.

Ο ΠΑΟΚ ,με τη σειρά του αποκλείστηκε απο τη  συνέχεια του Κόνφερενς, χάνοντας 2-0 απο την Μπριζ στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου θα κάνει και αυτός αλλαγές, έχοντας θέμα με τον Μάρκος Αντόνιο και λογικά ο Ζίφκοβιτς θα είναι βασικός όπως και ο Οζντόεφ. Εκτός έχει 10-2-3.

Προϊστορία: 3-3-4 στα τελευταία ματς ,φέτος ,στον πρώτο γύρο 2-4.

Εκτίμηση: Ο Μεντιλίμπαρ θα παίξει με σκοπό νζα μην πάρει ο ΠΑΟΚ χώρο στο γήπεδο και με ενισχυμένο κέντρο θα ψάξει τις στιγμές να για να βρει το γκολ . Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα πληγωμένος απο τον αποκλεισμό αλλά στόχος είναι το Πρωτάθλημα πλέον

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα..Ελ Κααμπί-Ζίφκοβιτς σκόρερ , Κάρτες  Κάρμο-Οζντόφ Κεντζιόρα,over 8.5 corner

(Visited 632 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x