ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Αρης- Ολυμπιακός

Superleague:  Αρης- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Βικελίδης, ο Αρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι  μετρούν τέσσερις ήττες σερί, ενώ ξεκίνησαν με δύο νίκες σε Τούμπα και Βικελίδης, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Λαμία αντίστοιχα.  Η ομάδα προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ στο τελευταίο ματς  έχασε δύσκολα με 1-2 απο την ΑΕΚ που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 84. Ο Αρης είχε προηγηθεί με τον Μορόν. Σουλειμάνοφ-Κουέστα επιστρέφουν στην αποστολή ,ο Μορόν είναι τραυματίας αλλά είναι εντός αποστολής όπως και ο Φαμπιάνο . Εκτός οι Φερστράτε-Καρίμ.

Ο Ολυμπιακός με 8 απο τους 11 παίκτες να είναι  διαφορετικοί απο αυτούς που ξεκίνησαν στην Τουρκία, επικράτησε του ΠΑΟΚ  με 2-1. Σκόρερ οι Κινι και Ζέλσον. Σε σχέση με το ματς της Κυριακής, επιστρέφουν οι Ρόντινέι -Φορτούνης-Κάρμο, ενώ  εκτός έμειναν  οι Ρέτσος, Όρτα, Ρίτσαρντς και Άμπι . Λογικά θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά είναι άγνωστο ποιοι  θα αγωνιστούν .Σίγουροι είναι οι Τζολάκης-Κίνι-Κάρμο-Ντόη Εσε-Φορτούνης-Ελ Κααμπί-Μασούρας.

Προϊστορία: 3-2-5 στα τελευταία 10.

Εκτίμηση: Θα είναι ματς αρκετά σκληρό και η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 τέρματα. Kάρτες  Κάρμο-Ζαν Ζουλ .  Πιθανό το u 9,5  στα κόρνερ,πιθανοί σκόρερ οι Μασούρας-Ελ Κααμπί-Μορόν.

(Visited 460 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x