Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου- Ρεάλ Μαδρίτης

Ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου- Ρεάλ Μαδρίτης
Spread the love

Στο Μόναχο η Μπάγερν Μονάχου έχοντας ήδη αποκλείσει δυο Εγγλέζικες ομάδες στην μέχρι τώρα πορεία της στο θεσμό , την Μάντσεστερ.Γ στην φάση των ομίλων και την Άρσεναλ στον προημιτελικό, καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην “Βασίλισσα” των 14 τέτοιων τροπαίων η οποία με την σειρά της πέταξε εκτός τελικού την περσινή κάτοχο Μ.Σιτι στην διαδικασία των πέναλτι.

Την ώρα που ο Τούχελ ετοιμάζει βαλίτσες , αφού η διοίκηση εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του, οι Βαυαροί θα ψάξουν να σώσουν μια καταστροφική σεζόν όπως διαγράφεται αυτή, πετυχαίνοντας μια μεγάλη διάκριση στην κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωση.

Η Hollywood FC λογικά θα έχει στον πάγκο της τον Ράλφ Ράνγκινκ την νέα σεζόν συνέχισε στα προημιτελικά το τέλειο σερί που έχει “χτίσει” τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Άρσεναλ και προκρίθηκε στον πρώτο ημιτελικό στην διοργάνωση από το 2019-20 που είχε φτάσει στην κορυφή επικρατώντας στον τελικό της Παρί με 1-0.

Νωρίτερα μετρούσαν 4 σερί αποκλεισμούς εκ των οποίων οι τρεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο τους απέναντι σε Ισπανικές ομάδες.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν είχε παραδώσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην εκπληκτική Λεβερκούζεν η οποία παραμένει αήττητη από την εκκίνηση της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ τρέχει ένα αήττητο 15 αγώνων μπροστά στο κοινό της εκ των οποίων στα τελευταία τρία αριθμεί και ισάριθμα clean sheets.

Οι φιλοξενούμενοι τα χρειάστηκαν στον επαναληπτικό του Etihad αλλά απέκλεισαν στην διαδικασία των πέναλτι την Μ.Σίτι αφού ο Λούνιν ήταν σε εκπληκτική βραδιά.

Έτσι ύστερα από έναν δραματικό επαναληπτικό προημιτελικό που έληξε 1-1 στην κανονική του διάρκεια και οι “πολίτες” ήταν εμφανώς ανώτεροι προκρίθηκαν στους “4”.

Είναι η 33η φορά που βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης ,έχοντας προκριθεί στις 17 από αυτές, ούσα αήττητη στην τρέχουσα σεζόν στον θεσμό ενώ συνολικά είναι αήττητη σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι 7/8 πιο πρόσφατοι είναι νίκες. Τελευταία το 0-1 στο Ανοέτα επί της Ρεάλ Σοσιδεδάδ και με αυτό το 2ιπλο ουσιαστικά σφράγισε την κατάκτηση της φετινής La Liga η οποία είναι η 36η στην ιστορία της.

Προϊστορία: Έξι αγώνες αήττητου μετράει η Ρεάλ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως έχει αποκλείσει τους Βαυαρούς το 2013/14, το 2016/17 και το 2017/18 κατακτώντας στο φινάλε και το τρόπαιο.

* Οριακό ζευγάρι. Βαριές φανέλες. Η μεν Μπάγερν Μονάχου θα κληθεί να προασπίσει ένα αήττητο 15 εντός έδρας αγώνων στον θεσμό και η δε Ρεάλ ένα αήττητο σε 10 αγώνες στην διοργάνωση στην οποία βέβαια είναι αήττητη και στην τρέχουσα σεζόν. Αγοράζω το combo του Χ2 με το Over 1,5 εδώ.

Στα ειδικά στοιχήματα είναι must ως επιλογή σκόρερ στο 90λεπτο τόσο ο Χάρι Κέιν ο οποίος με τα 2 που πέτυχε τις προάλλες κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έφτασε τα 35 σε 31 ματς στο πρωτάθλημα και τα 400 (!) συνολικά στην καριέρα του.

Από κοντά και ο Ροδρίγο που δείχνει unpopular opinion συγκριτικά με Βίνισιους και Μπέλιγχαμ αλλά έχει σκοράρει ήδη 5 γκολ στην τρέχουσα διοργάνωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Over 1,5

(Visited 353 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x