ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Αστον Βίλα- Ολυμπιακός

Conference League: Αστον  Βίλα- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Βίλα Παρκ , ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αστον Βίλα σε ένα ιστορικό ημιτελικό για το Conference League.

Οι Αγγλοι, που είναι 4οι στην Πρέμιερ Λιγκ,  είναι το πρώτο φαβορί  για την κατάκτηση του τροπαίου έχουν στον πάγκο τους τον mr Europa League,Ουνάι Εμερι, ο οποίος μοιάζει ο απόλυτα ευλογημένος προπονητής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , ο Ισπανός δεν έχει  μαζί του τρεις σημαντικούς παίκτες για την ομάδα του. Πρώτα τον κίπερ Μαρτίνεζ, Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή, τον Βέλγο μέσο Τίλεμανς και τον αριστερό μπακ Μορένο.

Βέβαια το ρόστερ της είναι πλούσιο ,με παίκτες όπως ο αριστερός μπακ Ντιν, ο πολύπειρος στόπερ Πάου Τόρες,ο επιθετικός Ντιαμπί και το πολυβόλο Ολι Γουάτκινς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ πάει χωρίς φόβο απέναντι στην αγγλική ομάδα έχοντας κάνει δύο επικές προκρίσεις εκτός έδρας ,κόντρα σε  Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενερ. Ο Βάσκος θέλει να περάσει το no fear στους παίκτες του και όπως δηλώνει και ο ίδιος η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.

Ντόη και Μασούρας θα είναι εκτός από αυτό το ματς  λόγω τιμωρίας ενώ το ερωτηματικό αφορά το ποιός από τους Ιμπόρα-Ορτα-Γιόβετιτς θα είναι βασικός στα πλάνα του, αν υποθέσουμε ότι οι άλλοι  10 είναι οι Τζολάκης-Ροντινέι-Ορτέγα-Κάρμο-Ρέτσος-Εσε-Τσικίνιο-Φορτούνης-Ποντένσε-Ελ Κααμπί.

Προϊστορία: Δεν έχουν παίξει μεταξύ τους ,ενώ ο  Ολυμπιακός έχει δύο νίκες στο Λονδίνο και γενικά στην Αγγλία ,όλες απέναντι στην Αρσεναλ. Φέτος έχασε απο τη Γουέστ Χαμ με 1-0.

Εκτίμηση: Η Αστον Βίλα δίνεται καθαρό φαβορί έχοντας έξι στα έξι εντός, με πέντε απο αυτά στο over 2.5 και τρία από τα έξι στο γκολ γκολ ,πιο πρόσφατο  αυτό με τη Λιλ (2-1). Ο Ολυμπιακός, με τον Μεντιλίμπαρ διαχειρίζεται έξυπνα τα ματς, δεν κλείνεται αλλά είναι προσεκτικός. Σίγουρα έχει διαβάσει το ματς ο Βάσκος και θα περιμένει οι παίκτες να κάνουν αυτό που πρέπει.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Over 9.5  κόρνερ, Κάρτες Ρέτσος ,Κας, Ποντένσε, Over 2.5. Σκόρερ Γουάτκινς -Ποντένσε-Ελ Κααμπί

(Visited 614 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x