ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μ.Σιτι

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μ.Σιτι
Spread the love

Όλο το Βόρειο Λονδίνο θα είναι απόψε στο πλευρό της Τότεναμ σε μια ιστορική στιγμή αφού για πρώτη φορά οι φίλοι της Άρσεναλ θα υποστηρίζουν την μισητή τους αντίπαλο. Την ίδια ώρα οπαδοί των σπερς ζητάνε στα σόσιαλ μίντια και στα φόρουμ να χάσει η ομάδα τους από την Μ.Σίτι – κάτι που έχει κάνει έξαλλο τον Ποστέκογλου- για να μην στεφτεί πρωταθλήτρια η ομάδα του Αρτέτα.

Οι Λονδρέζοι έβαλαν στοπ στις τέσσερις σερί ήττες που είχαν προηγηθεί στην κατηγορία ( Νιουκάστλ 0-4, Άρσεναλ 2-3, Τσέλσι 0-2 και Λίβερπουλ 2-4) με την πρόσφατη νίκη τους , με ανατροπή, επί της Μπέρνλι (2-1).

Μετά το χθεσινό 3-3 που παραχώρησε η Άστον Βίλα στην Λίβερπουλ, σε ένα ματς – ροντέο στο οποίο οι ρεντς ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι και το φινάλε του ματς, η διαφορά της Τότεναμ από την 4η Άστον Βίλα είναι στο – 5 και ενώ απομένει μια αγωνιστική με τους σπερς βέβαια να έχουν ένα ματς στο χέρι, το αποψινό.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως μαθηματικά έχουν ελπίδες αρκεί να κερδίσουν το αποψινό παιχνίδι και το τελευταίο στην έδρα της υποβιβασμένης Σέφιλντ.Γ και την ίδια ώρα να χάσει η Άστον Βίλα στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι: Ουντόγκι, Ντέιβις, Ριτσάρλισον, Βέρνερ και ο Σόλομον είναι εκτός δράσης για τους γηπεδούχους.

Οι “πολίτες” προέρχονται από ένα αήττητο 21 αγώνων στην κατηγορία εκ των οποίων οι εφτά πιο πρόσφατες είναι διαδοχικές νίκες με τελευταία το 4-0 επί της Φούλαμ. Μάλιστα στις πέντε από αυτές νικούσε από το ημίχρονο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης πως εάν η ομάδα του δεν κερδίσει την Τότεναμ , τότε δεν θα κερδίσει και τον φετινό τίτλο.

Η πρόσφατη νίκη της Άρσεναλ στο Θέατρο των Ονείρων απέναντι στην Μάντσεστερ.Γ την έχει φέρει στο + 1 ενώ βρίσκεται και στο + 3 στην διαφορά τερμάτων. Την Κυριακή η ομάδα του Αρτέτα φιλοξενεί την Έβερτον και την ίδια ώρα η Μ.Σίτι φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι δεν έχει κερδίσει ποτέ στο νεόχτιστο γήπεδο της Τότεναμ και γενικά στις πιο πρόσφατες “επισκέψεις” της στο Βόρειο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τους σπερς αριθμεί μόλις 1/5 νίκες!

* Κακή η πρόσφατη παράδοση για τους πρωταθλητές στην έδρα της Τότεναμ αλλά απόψε κρίνεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε πως οι σπερς δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό σε 19 ματς στην κατηγορία και με τέτοια κενά στην άμυνα δεν βλέπω πως θα σταματήσουν την ομάδα του Πεπ. Σε combo λοιπόν εδώ το 2ιπλο με το Goal σε απόδοση 2,12.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ GOAL

(Visited 348 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x