ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

Α’ Ισπανίας: Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης

Α’ Ισπανίας: Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης
Spread the love

Η …μικρή μαδριλένικη μονομαχία στο “Εσταδιο Κολισέουμ” με την αδιάφορη Χετάφε να υποδέχεται την φορμαρισμένη τελευταία Ατλέτικο που θέλει να “κλειδώσει” την έξοδο στο Τσαμπιονς λιγκ…

Η Χετάφε έχει μείνει πίσω στη μάχη της εξοδου στην Ευρώπη και πλέον δεν προλαβαίνει να βγει. Προιέρχεται από δευτερη σερι ήττα με σκορ 1-0 από την Κάντιθ με μετρια εμφανιση και δεχομενη το γκολ στο πρώτο ημιχρονο με πέναλτι. Δεν εβγαλε ικανοποιητικη αντιδραση και δεν καταφερε να σκοραρει.

Ηταν το δευτερο διαδοχικο παιχνιδι που δεν βρηκε τα αντιπαλα δίχτυα η ομαδα του Χοσε Μπορδαλας, γενικα υπαρχει προβλημα με τη δημιουργια και το σκοραρισμα το οποίο της έχει λείψει στα τέσσερα από τα εξι προσφατα στο πρωταθλημα.

Ολα αυτά έχουν να κάνουν και με το κίνητρο το οποίο δεν υπαρχει με την ομάδα στη 10η θεση και χωρίς έννοιες Ευρώπης ούτε παραμονής. Ο κοουτς Μπορδαλάς εχει τραυματιες τους μπακ Χουαν Ιγκλέσιας και Ντομίνγκος Ντουάρτε, γνωστες οι απουλειες των Μπόρχα Μαγιοράλ (φορ) και Αραμπάρι (χαφ) .

Στο στρατόπεδο της Ατλετικο Μαδριτης, η ομάδα εχει μεινει εκτος στοχων (Ευρωπη, κυπελλο) αλλά παρουσιάζεται σοβαρή και αποτελεσματική. Την περασμένη αγωψνιστικη επιβληθηκε με 1-0 της Θέλτα, ηταν καλυτερη αλλα το γκολ ήρθε αργα, ενα πολυ ωραιο τέρμα του Ντε Πολ εξι λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

Τέταρτη στην βαθμολογια η ομάδα του Σιμεόνε, ειναι έτοιμη αποψε να “κλειδώσει” την έξοδο της στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον βρίσκεται στο +8 από την πεμπτη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αργά ή γτρηγορα θα το πετύχει, είτε αποψε είτε στις δυο τελευταιες αγωνιστικες (Οσασουνα μεσα, Σοσιεδαδ εξω). Παραμενουν μη διαθεσιμοι οι Τομας Λεμάρ και Χορχε Μολινα

Προϊστορία: Μονο δύο νικες η Χεταφε εντος κοντρα στην Ατλετικο (2-5-12), δεκατρία χρονια πισω παμε για την τελευταια νικη.

Getafe:Soria; Carmona, Djene, Alderete, Rico; Maksimovic, Milla; Greenwood, Moriba, Rodriguez; Latasa

Atletico Madrid:Oblak; Witsel, Gimenez, Hermoso; Azpilicueta, De Paul, Koke, Lino; Llorente; Griezmann, Morata

ΠΡΟΤΑΣΗ: N /G / Under 2,5

(Visited 327 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x