ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερλιγκ :Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Σούπερλιγκ :Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Spread the love

Ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο αλλά καθόλου αδιάφορο για δύο ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν την Ευρώπη.

Οι “Πράσινοι” είναι σε κακό φεγγάρι και προέρχονται απο σερί ήττες ,με πιο πρόσφατο το 4-1 στην Τούμπα ενώ νωρίτερα είχαν χάσει από την ΑΕΚ με 3-0.. Τίτλοι τέλους για τον Φατίχ Τερίμ ο οποίος αποτελεί παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Χρήστος Κόντης που ήταν άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στην πρώτη του αποστολή πήρε 24 παίκτες και άφησε εκτός τους  Ιωαννίδη, Μάγκνουσον, τον τιμωρημένο Μλαντένοβιτς και τον Αϊτόρ που ακόμα έχει άδεια. Λογικά θα παίξει με ενισχυμένο κέντρο και άμυνα θέλοντας να δώσει χώρο στον Ολυμπιακό και να τον “χτυπήσει” με αντεπιθέσεις.

Ο Ολυμπιακός,από την άλλη, έχει το μυαλό στον ιστορικό τελικό του Κόνφερενς αλλά θέλει να διασφαλίσει και την Ευρώπη ανεξάρτητα του τι θα κάνει με τη Φιορεντίνα.  Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει σίγουρα τον Τσικίνιο και λογικά θα επιλέξει ένα 4-3-3 απλά ένας εκ των Αλεξανδρόπουλου η  Καρβάλιο θα ξεκινήσει.. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο του 4-2-3-1  με τον Γιόβετις βασικό . Ο Ιμπόρα είναι οκ αλλά στόχος είναι να παίξει στον τελικό.  Λογικά ο Ρέτσος θα επιστρέψει για παρτενέρ του  Κάρμο ,ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Ρίτσαρντς που επιστρέφει σε αποστολη με αουτσάιντερ τον Κίνι.

Προϊστορία: Aπό το 2021 έχει να έρθει διπλό (1-4) ,έκτοτε τρείς άσοι και τρεις ισοπαλίες.

Εκτίμηση:Μακριά απο σημείο και λογικό 2-3.   Κάρτες για Αράο -Ροντινέι,u95 κόρνερ,πιθανοί σκόρερ Γερεμέγεφ-Φορτούνης- Καταλογισμός πέναλτι

(Visited 418 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x