ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπρούσκε

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπρούσκε
Spread the love

Στην Γκοϊανία ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να φιλοξενεί την 2ης κατηγορίας Μπρούσκε, έχοντας τον τίτλο του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών και σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά την επικράτηση της με 1-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Μπρούσκε με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία που χρειάστηκε χθες η Βάσκο για να αποκλείσει στο Ρίο την Φορταλέζα, μετά το  δραματικό 3-3 στην κανονική διάρκεια του μεταξύ τους επαναληπτικού. Στο άλλο χθεσινό ματς, εύκολη πρόκριση για τη Μπραγκαντίνο, η οποία επικράτησε 3-0 στη Μπραγάνσα της 4ης κατηγορίας Σόουζα.

Μοιρασμένο το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην «Αρένα Τζοϊνβίλ» στην Σάντα Καταρίνα, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πιο τυχερή, φτάνοντας στο 1-0 με ένα εκτός περιοχής σουτ του Λουίς Φερνάντο στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό. Εκτός έδρας πρόκριση στον προηγούμενο νοκ άουτ γύρο για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία μάλιστα πραγματοποίησε την ανατροπή στο υπέρ της 3-1 σε βάρος της 4ης κατηγορίας Ρεάλ Μπρασίλια. Στον αντίποδα, 1-1 στον προηγούμενο γύρο στο Νατάλ με την τοπική και 3ης κατηγορίας Α Μπε Σε, με τη Μπρούσκε να ισοφαρίζει δύο λεπτά πριν το φινάλε και να πανηγυρίζει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Η αλήθεια είναι πως το κύπελλο πολύ πιθανό να αποτελεί πολυτέλεια και για τις δύο ομάδες, καθώς βασικός τους στόχος είναι η παραμονή. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε άλλωστε είναι προτελευταία με ένα μόλις βαθμό στο Μπραζιλεϊράο και η Μπρούσκε οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Τα παραπάνω πάντως, δεν σημαίνουν αυτόματα πως δεν θα πουν όχι σε μία πιθανή διάκριση στο κύπελλο, εκτιμώντας πως δεν έχουν λόγο για σκοπιμότητες στον σημερινό επαναληπτικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 818 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x