ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Βιτόρια – Μποταφόγκο

Κύπελλο Βραζιλίας: Βιτόρια – Μποταφόγκο
Spread the love

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου στο Σαλβαντόρ, με τη Μποταφόγκο να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά την επικράτηση της με 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Ρίο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Βιτόρια με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία που χρειάστηκε χθες η Βάσκο για να αποκλείσει στο Ρίο την Φορταλέζα, μετά το  δραματικό 3-3 στην κανονική διάρκεια του μεταξύ τους επαναληπτικού. Στο άλλο χθεσινό ματς, εύκολη πρόκριση για τη Μπραγκαντίνο, η οποία επικράτησε 3-0 στη Μπραγάνσα της 4ης κατηγορίας Σόουζα.

Πιο απειλητική η Βιτόρια για εξήντα λεπτά, με την ομάδα πάντως του Σαλβαντόρ να είναι άστοχη, με κακές επιλογές και καθόλου καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Όλα πάντως άλλαξαν μετά το εξηκοστό πέμπτο λεπτό, χρονικό σημείο όπου η Μποταφόγκο όχι μόνο βρέθηκε, κόντρα στην ροή του αγώνα, μπροστά στο σκορ, αλλά πήρε και τα ηνία του ματς, έχοντας στην συνέχεια ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Κοινό σημείο για τις δύο αντιπάλους, πως βρέθηκαν απευθείας στον 3ο γύρο του κυπέλλου.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μποταφόγκο και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες την  τελευταία δεκαετία με την Βιτόρια στο Σαλβαντόρ.

Με νέο προπονητή στον πάγκο η Βιτόρια μετά την απόλυση του Λέο Κοντέ και με στόχο την ανατροπή, ενώ τυχερή στο πρώτο ματς η Μποταφόγκο, αλλά με προβάδισμα πρόκρισης που της δίνει το υπέρ της 1-0. Δεν θα μπλέξω με σημείο, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων στο μεταξύ τους επαναληπτικό.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 904 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x