ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Σπορτ Ρεσίφε – Ατλέτικο Μινέιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Σπορτ Ρεσίφε – Ατλέτικο Μινέιρο
Spread the love

Στην «Αρένα Περναμπούκο» του Ρεσίφε, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας, με την Ατλέτικο Μινέιρο με σημαντικό προβάδισμα μετά το υπέρ της 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Μπέλο Οριζόντε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Σπορτ Ρεσίφε με οποιοδήποτε σκορ αλλά με δύο τέρματα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία που χρειάστηκε χθες η Βάσκο για να αποκλείσει στο Ρίο την Φορταλέζα, μετά το  δραματικό 3-3 στην κανονική διάρκεια του μεταξύ τους επαναληπτικού. Στο άλλο χθεσινό ματς, εύκολη πρόκριση για τη Μπραγκαντίνο, η οποία επικράτησε 3-0 στη Μπραγάνσα της 4ης κατηγορίας Σόουζα.

Κυρίαρχος η Ατλέτικο Μινέιρο στο πρώτο ματς, ανοίγοντας δίκαια το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ζαράτσο στο εικοστό ένατο λεπτό, έχοντας ακολούθως, μετά και το 2-0 στο πενήντα οκτώ, σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και ένα δοκάρι. Παθητική και άνευρη η Σπορτ Ρεσίφε, η οποία δεν είχε ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία για να δικαιολογήσει την παρουσία της. Εντός έδρας πρόκριση στον προηγούμενο γύρο, στον οποίο δεν υπήρχε επαναληπτικός, στην διαδικασία των πέναλτι με την ερασιτεχνική Μουρίσι για την Σπορτ Ρεσίφε, ενώ απευθείας στην συγκεκριμένη φάση του κυπέλλου η Ατλέτικο Μινέιρο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σπορτ, δύο για την Ατλέτικο Μινέιρο και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρεσίφε.

Η αλήθεια είναι πως βασικός στόχος της ομάδας του Ρεσίφε είναι η άνοδος, εκτιμώντας όμως, πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική αλλά και να μετριάσει τις εντυπώσεις από τις δύο πρόσφατες ήττες που έκανε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Εκτίμηση μου επίσης, πως η Ατλέτικο Μινέιρο δεν θα πατήσει στο σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά θα κυνηγήσει κάποιο ή κάποια τέρματα για να μην δώσει δικαιώματα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.047 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x