ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Μίλαν – Σαλερνιτανα

Α’ Ιταλίας: Μίλαν – Σαλερνιτανα
Spread the love

Μόνο για τη …χαρά του παιχνιδιού θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στο Σαν Σιρο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικές του φετινού καμπιονάτο…

Οριστικα δευτερη η Μίλαν στο φετινο καμπιονάτιο, δεν κατάφερε να ακουλουθήσει το ρυθμό της ανωτερης Ιντερ από την οποία υπολείπεται κατα ….19 βαθμους! Μετα τον αποκλεισμό από τη Ρομα στον προημιτελικό του Γιουροπα λιγκ (με ηττες μεσα – εξω) έπεσε ….κατακόρυφα το ενδιαφερον και το κινητρο καθώς δεν είχε κατι αλλο ουσιαστικο να διεκδικησει.

Για την ακριβεια σε πεντε ματς πρωταθληματος μετα το “αντίο” στην Ευρωπη έχει μονο μια νικη, το εντωπωσιακο 5-1 εντος έδρας επι της Καλιαρι. Στα υπόλοιπα τέσσερα εχει δυο ισοπαλίες και δυο ηττες. Πιο προσφατη απο αυτές το 3-1 απο τηνν τορινο εκτος εδρας πριν λιγες μερες ( εχανε με 3-0, μει8ωσε στο 55’ με πεναλτι Μπενασερ). Εκτος οι Μενιάν (μυικος τραυματισμος) και Τσουκβέζε (τιμωρημενος)

Οσο για τη Σαλερνιτανα, δεν υπαρχουν κασι …πολλά να πει κανεις αφού απο την αρχη εδειξε οτι δεν μπορουσε να σωθεί καταληγοντας τελευταία με μολις 16 βαθμους σε 37 αγωνιστικες κατακτωντας ολες κι ολες δύο νικες ! (2-10-25). Προέρχεται απο την ηττα εντος με 2-1 απο τη Βερονα (μειωσε ο Ματζορε στο 90’) αν και αμεσως πριν ειχε παρει βαθμο απο τη Γιουβεντους εκτος εδρας (1-1, ισοφαριστηκε στο 90’!). Απων ο γκολκιπερ Οτσοα και οι στοπερ μποατενγκ και Γκιομπερ.

Milan:Sportiello; Calabria, Tomori, Gabbia, Hernandez; Adli, Bennacer, Reijnders; Pulisic, Giroud, Leao

Salernitana:Fiorillo; Pierozzi, Fazio, Pirola; Sambia, Coulibaly, Maggiore, Zanoli; Candreva, Tchaouna; Ikwuemesi

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2.5

(Visited 277 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x