ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός-Αρης

Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός-Αρης
Spread the love

Στο Βόλο , ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Αρη σε ένα τελικό με τεράστιο ενδιαφέρον, μιας και  ο νικητής εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο χαμένος μένει εκτός.

Οι “Πράσινοι”, με τον Κόντη  στον πάγκο τους που είναι ο  τρίτος κοουτς της ομάδας,θέλουν να φτάσουν στο 20 ο τρόπαιο τους αλλά αυτό που θέλουν κυρίως είναι να  εξασφαλίσουν την  έξοδο τους στην Ευρώπη η οποία  είναι  εν κινδύνω μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό που άφησε τους “Πράσινους” τέταρτους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ,εκτός είναι ο Ακαιντίν  που μένει εκτός ομάδας μετά το γνωσστό ποστάρισμα ,ενώ   βασικός, κάτω απο τα δοκάρια, θα είναι ο Λοντίγκιν. Κώτσιρας- Μλαντένοβιτς-Γεντβάι-Αράο  ,τετράδα στην άμυνα , Τσέριν-Μπακασέτας-Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή και τριάδα μπροστά οι Μπερνάρ-Μαντσίνι -Ιωαννίδης.

Ο Αρης, απο την άλλη πλευρά,  δεν τελείωσε τη σεζόν στο Πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα.  Με τον ΠΑΟΚ να κερδίσει 1-2 στο Χαριλάου  και να γεμίζει πίκρα τους οπαδούς του αιώνιου αντίπαλου. Ωστόσο, πλέον  διακυβεύεται ένας τίτλος. Και βέβαια η Ευρώπη. Με τον Ακη Μάντζιο να καταστρώνει τα πλάνα του για το εν λόγω ματς έχοντας σε πρώτο πλάνο μία σφιχτή ομάδα που θα ψάξει τις στιγμές της. Λογικά δεν θα αλλάξουν πράγματα σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση   με τριάδα στα χαφ Νταρίντα-Ζουλ και Φερστράτε με τον Μάντρζιο να σκέφτεται για βασικό τον Μανού, στα άκρα, αντί του Σαβέριο.

Προιστορία: 7-1-3  και τελευταίος τελικός το 1-0 του 2010 στο ΟΑΚΑ

Εκτίμηση: Βλέπω ένα κλειστό ματς  με το σύνολο 2-3 ως επιλογή..Under 9.5  κόρνερ.

(Visited 535 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x