ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Πλατένσε  

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Πλατένσε  
Spread the love

Στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο» του Σαν Μιγκέλ Ντε Τουκουμάν, το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με την τοπική Ατλέτικο να φιλοξενεί την Πλατένσε.

Να σημειωθεί, πως υπάρχει συνολική αλλά και ειδική βαθμολογία, με το άθροισμα των πόντων της Λίγκα Προφεσιονάλ και της Κόπα Ντε Λα Λίγκα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, που καθορίζουν τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής. Οι δύο ουραγοί επίσης των συγκεκριμένων βαθμολογιών γνωρίζουν τον υποβιβασμό.

Στην 13η ή προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Κόπα Ντε Λα Λίγκα η Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία ξεκινάει χαμηλά στην συνολική βαθμολογία στη Λίγκα Προφεσιονάλ, αλλά με μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την ουραγό στον συγκεκριμένο βαθμολογικό πίνακα Τίγκρε. Σπουδαίο αναμφίβολα το 1-0 της πρεμιέρας της Λίγκα Προφεσιονάλ φιλοξενώντας τη Μπόκα Τζούνιορς, με ήττα όμως την 2η αγωνιστική στην έδρα της Ταγέρες (0-2) και οδυνηρό αποκλεισμό ακολούθως στους «32» του κυπέλλου από την Χιμνάσια, σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση όπου είδε την αντίπαλο της να φτάνει στο υπέρ της 1-2 στο ενενήντα.

Στην αντίπερα όχθη, στην 9η θέση του 2ου ομίλου της Κόπα Ντε Λα Λίγκα η Πλατένσε, με τον στόχο της να είναι ανάλογος της σημερινής της αντιπάλου,  καθώς βρίσκεται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία, αλλά με μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την ουραγό στην συγκεκριμένη κατάταξη, Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια. Ένας ο βαθμός της στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ, με 0-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Νιούελς και 0-0 φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ατλέτικο Τουκουμάν το 2023 και 2-2 το 2022, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Πλατένσε.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 668 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x