ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Β΄ Μπαράζ Ανόδου/ Υποβιβασμού Α΄ Γερμανίας: Φορτούνα Ντίσελντορφ- Μπόχουμ

Β΄ Μπαράζ Ανόδου/ Υποβιβασμού Α΄ Γερμανίας: Φορτούνα Ντίσελντορφ- Μπόχουμ
Spread the love

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια έχοντας κερδίσει με 3-0 την Μπόχουμ στο πρώτο ημιτελικό των μπαράζ ανόδου πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα εκτός έδρας.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως στην ομάδα του Χρήστου Τζόλη αρκεί να αποφύγει μια κατάρρευση απόψε , δηλαδή με ήττα με τρία γκολ διαφορά και πάνω, για να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα μετά από 4 ολόκληρα χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εύκολο βράδυ στο Μπόχουμ και κέρδισαν στο ρελαντί με 3-0 χάρη σε ένα αυτογκολ του Χόφμαν και δυο τέρματα από τους: Φέλιξ Κλάους- Ένγκελχαρντ.

Έτσι η ομάδα του Ντάνιελ Τιούν είναι έτοιμη να επιστρέψει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας για πρώτη φορά από το 2019/20 που υποβιβάστηκε και είναι πάρα πολύ κοντά στον στόχο τους.

Μην ξεχνάμε πως εκτός από το επιβλητικό 3-0 του πρώτου τελικού έχουν συμπληρώσει οχτώ διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις αφού η πιο πρόσφατη ήταν το 4-0 από την νταμπλούχο Λεβερκούζεν στο Κύπελλο στις αρχές Απριλίου.

Για να βρούμε την τελευταία τους ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος πρέπει να φτάσουμε τον Φεβρουάριο ενώ αξίζει να αναφερθεί πως εντός έδρας μετράνε 6 διαδοχικές νίκες.

Η Μπόχουμ τερμάτισε στην 16η θέση την τρέχουσα σεζόν στην Μπουντεσλίγκα , πάνω από Κολονία και Ντάρμσταντ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έπεσε στα play out ούσα ισόβαθμη με την Ουνιόν Βερολίνου αλλά υστερώντας στην ισοβαθμία στην διαφορά τερμάτων.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους δέχτηκαν 17 γκολ ενώ δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους από τον Ιανουάριο και εκείνη την νίκη- έκπληξη επί της Στουτγάρδης με 1-0.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως τερμάτισε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των εκτός έδρας αγώνων με συγκομιδή μόλις 10 βαθμών σε 17 “εξορμήσεις” της!

Προϊστορία: Σε 57 παιχνίδια τους η Φορτούνα μετράει 16 νίκες, η Μπόχουμ 22 ενώ μοιράζονται και 19 ισοπαλίες. Πάντως στην τελευταία της επίσκεψη στην έδρα της Φορτούνα στο Ντίσελντορφ , τον Μάρτιο του 2021 όταν αμφότερες έπαιζαν στην δεύτερη κατηγορία, η Μπόχουμ είχε κερδίσει με 0-3.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε ειδικό στοίχημα και αφορά στο Over 1,5 Goal Φορτούνα Ντίσελντορφ με απόδοση 1,90. Δ εν με αφήνει ασυγκίνητο και το 3,25 για να βρει δίχτυα ο Χρήστος Τζόλης στο 90λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 1,5 Goal Φορτούνα Ντίσελντορφ / Χρήστος Τζόλης Anytime σκόρερ στο 90λεπτο

(Visited 291 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x