ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Γκοϊάς    

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Γκοϊάς    
Spread the love

Το σπουδαιότερο ματς του σημερινού προγράμματος στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις, ανάμεσα στην τοπική Αβαΐ και την Γκοϊάς, το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας και το οποίο έχει άρωμα θα μπορούσαμε να πούμε Μπραζιλεϊράο, καθώς οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Προβληματισμός στο ξεκίνημα για την ομάδα της Φλοριανόπολις, καθώς η Αβαΐ είχε ένα μόλις βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με μηδέν μάλιστα ενεργητικό. Πιο συγκεκριμένα, 0-1 αρχικά στην έδρα της Οπεράριο, 0-2 ακολούθως φιλοξενώντας την Σάντος, ενώ 0-0 την 3η αγωνιστική στο Μπελέμ με την τοπική Παϊσαντού. Μεταμόρφωση πάντως στις τρεις αγωνιστικές που ακολούθησαν, με 1-0 φιλοξενώντας την Κοριτίμπα, 2-1 στο «Ρεσακάντα» σε βάρος της Κλαμπ Ρεγκάτας, ενώ σπουδαίο αναμφίβολα το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Ρεσίφε σε βάρος της Σπορτ.

Στην άλλη πλευρά, μία εκ των δύο ομάδων που διατηρούν το αήττητο μετά την ολοκλήρωση έξι αγωνιστικών η Γκοϊάς, με την άλλη να είναι η 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Αμέρικα Μινέιρο. Ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα στην Φορταλέζα με την τοπική Σεαρά, εντός 3-0 ακολούθως σε βάρος της Πόντε Πρέτα, 2-0 στην έδρα της Μπρούσκε, 2-0 φιλοξενώντας την Ιτουάνο, 1-1 στο Μπελέμ με την τοπική Παϊσαντού και επιβλητικό 4-0 την περασμένη εβδομάδα στην Γκοϊανία με τη Μποταφόγκο ΣΠ. Με νέα νίκη μάλιστα θα βρεθεί μόνη στην κορυφή και στο +2 από την Σάντος.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Αβαΐ, μία για την Γκοϊάς και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Φλοριανόπολις.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, σε ντέρμπι δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, που ανήκουν στο γκρουπ αυτών που θα παλέψουν για την άνοδο.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 785 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x