ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εκουαδόρ: Λιμπερτάδ – Ντεπορτίβο Κουένσα  

Εκουαδόρ: Λιμπερτάδ – Ντεπορτίβο Κουένσα  
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 14ης ή προτελευταίας αν προτιμάτε αγωνιστικής του 1ου γύρου του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, βρίσκοντας τη Λιμπερτάδ στην τελευταία θέση και τη Ντεπορτίβο Κουένσα με μόλις δύο βαθμούς και τη Ντεπορτίβο Κουένσα στην 12η με δεκατέσσερις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ διεξάγεται σε δύο γύρους, με τις νικήτριες αυτών να μονομαχούν στην συνέχεια σε διπλό τελικό για τον τίτλο του πρωταθλητή. Υπάρχει επίσης συνολική βαθμολογία των δύο αυτών γύρων, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν.

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Λιμπερτάδ, η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μετά και το 0-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ελ Νασιονάλ και η οποία είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Μία μόλις νίκη σε 13 συνολικά ματς στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας πάντως δύο βαθμούς καθώς ξεκίνησε, λόγω τιμωρίας, με αφαίρεση τεσσάρων. Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενα εντός έδρας τρίποντα για τη Ντεπορτίβο Κουένσα, η οποία βελτίωσε ελαφρώς την βαθμολογική της εικόνα, μετά το 2-1 αρχικά με την Κουμπαγιά, όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή και το 5-2 ακολούθως με την Ιμπαμπούρα.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για τη Λιμπερτάδ στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Κουένσα.

Ψάχνοντας σημείο με το μαχαίρι στο λαιμό, θα πηγαίναμε στο «διπλό». Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς η Λιμπερτάδ είναι υποχρεωμένη να παίζει με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε ματς, ειδικά στο γήπεδο της, ενώ η Ντεπορτίβο Κουένσα παραμένει απρόβλεπτη. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται βέβαια από δύο συνεχόμενα εντός έδρας τρίποντα, αλλά δεν «σκότωσαν» κάποιο θηρίο κερδίζοντας την Κουμπαγιά και την Ιμπαμπούρα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 701 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x