ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Περού: Ουνιόν Κομέρσιο – Σιενσιάνο

Περού: Ουνιόν Κομέρσιο – Σιενσιάνο
Spread the love

Στο «Κάρλος Βινταούρε Γκαρσία» το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Απερτούρα του Περού, το οποίο έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για την Ουνιόν Κομέρσιο όσο και την Σιενσιάνο στην συνολική βαθμολογία.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα και αυτή του Κλαουσούρα θα αναμετρηθούν για τον τίτλο σε διπλό τελικό. Υπάρχει επίσης συνολική βαθμολογία των δύο πρωταθλημάτων, με τις δύο πρώτες ομάδες να πηγαίνουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αυτές από την 3η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις τρεις τελευταίες.

Βαρύ 1-5 την προτελευταία αγωνιστική στην έδρα της Σπόρτινγκ Κριστάλ, σε ένα ματς στο οποίο η Ουνιόν Κομέρσιο ισοφάρισε προσωρινά στο δέκατο τέταρτο λεπτό και στο οποίο όμως δεν κατάφερε στην συνέχεια να ακολουθήσει τον ρυθμό της αντιπάλου της. Κάκιστο Απερτούρα για την «ένωση εμπορίου», όντας ουραγός με μόλις μία νίκη σε 16 ματς, με απόλυτα λογικό πως θα πρέπει να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή στο Κλαουσούρα για να καταφέρει να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη της συνολικής βαθμολογίας.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική για την Σιενσιάνο φιλοξενώντας την Ουνιβερσιτάριο, με την ομάδα του Κούσκο στην 7η θέση του Απερτούρα και με στόχο, αν πραγματοποιήσει καλό Κλαουσούρα, την πρώτη επτάδα της συνολικής βαθμολογίας που θα την οδηγήσει στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Μια διοργάνωση την οποία έχει κατακτήσει στο παρελθόν, όντας και η μοναδική ομάδα του Περού που έχει διεθνή τίτλο συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ουνιόν Κομέρσιο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σιενσιάνο, με 3-1 το 2015 και 2-0 το 2023.

Ουραγός τόσο στο Απερτούρα όσο και την συνολική βαθμολογία η Ουνιόν Κομέρσιο, η οποία είναι υποχρεωμένη να ψάχνει βαθμούς σε κάθε της ματς, στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο όμως και για την Σιενσιάνο, στην προσπάθεια που θα κάνει για έξοδο στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 940 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x