ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Πενιαρόλ – Ροζάριο Σεντράλ   

Κόπα Λιμπερταδόρες: Πενιαρόλ – Ροζάριο Σεντράλ   
Spread the love

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και ματς με χαρακτήρα «τελικού» της 2ης θέσης στον 8ο στο «Καμπεόν Ντελ Σίγλο» του Μοντεβιδέο ανάμεσα στην σπουδαία Πενιαρόλ και την Ροζάριο Σεντράλ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης θα βρεθούν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, οι τρίτες θα «υποβιβαστούν» στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ αποκλεισμός φυσικά για αυτές που θα μείνουν στην 4η θέση. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας η διαφορά τερμάτων, ακολούθως η καλύτερη επίθεση και στην συνέχεια τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στην 1η θέση του 8ου ομίλου η Ατλέτικο Μινέιρο με 12 βαθμούς, στην 2η η Πενιαρόλ με τρεις λιγότερους, στην 3η η Ροζάριο Σεντράλ με επτά, ενώ ήδη αποκλεισμένη όπως αναμενόταν στην 4η και  με ένα μόλις βαθμό η Καράκας. Για δύο αποτελέσματα στο σημερινό ματς η Πενιαρόλ για να διατηρήσει την 2η θέση, ενώ μπορεί να πάρει ακόμα και την 1η, αν επικρατήσει της Ροζάριο Σεντράλ και ηττηθεί την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μινέιρο στο Μπέλο Οριζόντε από την αδιάφορη Καράκας. Στην άλλη πλευρά, μονόδρομος η νίκη για την Ροζάριο Σεντράλ, αν θέλει να «κλέψει» την 2η θέση, ενώ με άλλο αποτέλεσμα συνέχεια στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δύο βαθμοί αυτοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες, με την Ροζάριο Σεντράλ να «πληρώνει» ουσιαστικά την ισοπαλία με 1-1 στην Βενεζουέλα με την Καράκας. Με καλή ψυχολογία η Πενιαρόλ καθώς κατέκτησε το Απερτούρα στην Ουρουγουάη, έχοντας σήμερα και το αβαντάζ και της έδρας αλλά και δύο αποτελεσμάτων, χωρίς αυτά όμως να την καθιστούν και φαβορί κόντρα στην υπολογίσιμη και επικίνδυνη Ροζάριο Σεντράλ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 838 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x