ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Κομπρεσάλ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Κομπρεσάλ
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και ματς με χαρακτήρα «τελικού» της 3ης θέσης για τον 2ο ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και την Κομπρεσάλ.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των «16» στις δύο πρώτες αυτών. Οι ομάδες επίσης που θα τερματίσουν στην 3η θέση θα δώσουν αγώνες πλέι οφ ή μπαράζ αν προτιμάτε με τις δεύτερες των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, για να συνεχίσουν ή όχι στην φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στην 1η θέση του 2ου ομίλου η Ταγέρες με 13 βαθμούς, στην 2η η Σάο Πάολο με δέκα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί στην φάση των «16», στην 3η η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ με τρεις, ενώ ένας για την 4η στον συγκεκριμένο όμιλο Κομπρεσάλ. Ξεκάθαρο πλέον τι θέλουν οι δύο ομάδες στη μεταξύ τους μονομαχία, με τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ να έχει το αβαντάζ ακόμα και της ισοπαλίας για να πάρει την 3η θέση και να συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ μονόδρομος η νίκη για την Κομπρεσάλ για να της την «κλέψει». Άξιο αναφοράς, πως μετά το μεταξύ τους 1-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στην Χιλή, οι δύο ομάδες έχουν νίκη στον όμιλο, με τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ πάντως να έχει άλλες δύο ισοπαλίες, την στιγμή που η Κομπρεσάλ γνώριζε μόνο ήττες.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, σε 15 ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Χιλής (5-5-5), ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Κομπρεσάλ στο Εκουαδόρ.

Να πω την αλήθεια, πρώτη μου σκέψη ήταν ο «άσος» και λόγω έδρας αλλά και λόγω του ότι η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιου είδους ματς. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση και ρισκάροντας με κάτι πιο ελκυστικό, καθώς δεν πάει εύκολα το χέρι σε κρίσιμο ματς σε «άσο» του 1,50.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 867 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x