ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μεντεγίν – Όλγουεϊς Ρέντι    

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μεντεγίν – Όλγουεϊς Ρέντι    
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα και ματς με χαρακτήρα «τελικού» της 1ης θέσης του 1ου ομίλου στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Όλγουεϊς Ρέντι.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών να προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ ματς πλέι οφ για αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση με τις τρίτες των γκρουπ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στην 1η θέση του 1ου ομίλου η Όλγουεϊς Ρέντι με 11 βαθμούς, με την ομάδα της Βολιβίας μάλιστα αήττητη σε πέντε ματς (3-2-0), στην 2η με ένα λιγότερο η Μεντεγίν, ενώ αποκλεισμένες η απογοητευτική Ντεφένσα που βρίσκεται στην 3η με πέντε και η 4η και πιο αδύναμη ομάδα του συγκεκριμένου γκρουπ, Σέζαρ Βαγιέχο.

Εξαιρετική η παρουσία της Όλγουεϊς Ρέντι, καθώς εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και το μεγάλο υψόμετρο και είχε το απόλυτο σε τρία ματς στην Βολιβία, διατηρώντας μάλιστα μηδέν ενεργητικό, ενώ δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, το πολύτιμο 1-1 με τη Ντεφένσα και το 2-2 στο Περού με την Σέζαρ Βαγιέχο. Στην άλλη πλευρά, πολύ καλή και η παρουσία της Μεντεγίν, με την διαφορά με την σημερινή της αντίπαλο να κάνει η ήττα με 1-2 στην πρεμιέρα στην Βολιβία. Ξεκάθαρο το τι ζητούν οι δύο ομάδες, με τη Μεντεγίν μόνο τη νίκη, την στιγμή που η Όλγουεϊς Ρέντι έχει το αβαντάζ και της ισοπαλίας.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μεντεγίν, σε ισάριθμα ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Βολιβίας. Δύο ήττες για την Όλγουεϊς Ρέντι, σε ισάριθμες επισκέψεις της στο παρελθόν στην Κολομβία.

Ο παράγοντας έδρα ή το καυτό «Ατανάσιο Χιραρντότ» αν προτιμάτε και το ότι η Μεντεγίν είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος σε οδηγούν με μια πρώτη βιαστική ματιά στον «άσο». Παρ’ όλα αυτά, το 1,50 δεν δικαιολογείται, καθώς η Μεντεγίν είναι απρόβλεπτη, ενώ η Όλγουεϊς Ρέντι είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα και έχει άγνοια κινδύνου.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 867 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x