ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Λίβερπουλ Μ.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Λίβερπουλ Μ.
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο Εκουαδόρ για τον 6ο, ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε και την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Λίβερπουλ Μοντεβιδέο.     

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των «16» στις δύο πρώτες αυτών. Οι ομάδες επίσης που θα τερματίσουν στην 3η θέση θα δώσουν αγώνες πλέι οφ ή μπαράζ αν προτιμάτε με τις δεύτερες των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, για να συνεχίσουν ή όχι στην φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στην 1η θέση του 6ου ομίλου η πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Παλμέιρας με 13 βαθμούς, στην 2η η Σαν Λορέντζο με επτά, στην 3η η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε με τέσσερις, όσους έχει και η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, της οποίας υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ματς για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, αν θέλει βέβαια να «κλέψει» την 2η θέση και ήττα ταυτόχρονα της Σαν Λορέντζο στην Βραζιλία από την Παλμέιρας. Σε περίπτωση ισοπαλίας επίσης διατηρεί την 3η θέση, ενώ το χειρότερο φυσικά είναι να γνωρίσει την ήττα. Στην αντίπερα όχθη, μόνο ζητούμενο για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο η νίκη για να «κλέψει» από την σημερινή της αντίπαλο την 3η θέση, καθώς ακόμα και να χάσει η Σαν Λορέντζο, με συντελεστή τερμάτων 5-12 θα είναι δύσκολο για την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης να καλύψει τη μεταξύ τους απόσταση στα γκολ.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το δεύτερο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων στο Εκουαδόρ, μετά το περσινό 2-0 της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε και πάλι στην φάση των ομίλων.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, σε σχέση φυσικά με το 1,25 που την συνοδεύει, παρά το γεγονός πως είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής από τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 880 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x