Spread the love

Αφεντικό της αναμετρησης της 6ης αγωνιστικης των ομίλων στο “Εσταδιο Μονουμεντάλ” μοιάζει η γηπεδουχος Ριβερ Πλέιτ απεναντι στην Ντεπορτίβο Τάτσιρα της Βενεζουελας

Η Ριβερ του Μαρτιν Ντεμιτσέλις ειναι η καλυτερη ομάδα του γκρουπ Κόπα Λιμπερταδόρες με τέσσερις νικες και μια ισοπαλία στις πεντε πρωτες αγωνιστικες.

Η ισοπαλία ήταν το 2-2 στο Μοντεβιδέο με τη Νασιοναλ της Ουρουγουάης, μεσολαβησε η προσφατη νικη 2-0 εντος με τους Παραγουανους της Λιμπερταδ. Χρειάζεται μία ισοπαλία για να εκασφαλισει την πρωτια στο γκρουπ και να εχει τη ρεεβανς στα νοκ αουτ των 16 στην εδρα της.

Παντως εντος των συνορων προσφατα τα εκανε …θαλασσα! Πριν λιγες μερες αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Τεμπερλέι (β’ κατηγοριας) και αμενσως μετα ηρθε νεα ηττα 1-0 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς για το πρωτάθλημα με κακιστη εμφανιση. Παραμενει παντως πρωτη στη συνολική βαθμολογία. Απων ο αμυντικός Γκονζάλες Πίρες κι ο χαφ Ιγνάσιο Φερνάντες.

Στον αντιποδα η Τατσιρα εχασε την περασμενη αγωνιστικη από τη Νασιονάλ Μοντεβιδεο και εχασε 1-0 (επαιζε με 10 παικτες στα τελευταια 25 περιπου λεπτα) πολλες ελπιδες (εχει μονο τυπικες) για προκριση , εχει μονο ενα βαθμο μερ μια ισοπαλία και τεσσερις ηττες στον ομιλο, δεν σκοραρει ευκολα, δεν εχει σιγουρια στην αμυνα. Τιμωρημένος ο ακραιος Ερνάντες.

River Plate: Armani; Sant’Anna, Gonzalez Pirez, Diaz, Casco; Fernandez, Fonseca, Aliendro; Echeverri; Borja, Solari

Deportivo Tachira: Camargo; Vivas, Gutierrez, N. Hernandez; Vargas, Chacon, Cova, Saggiomo; Uribe, Mendoza; J. Hernandez

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / 2-3 γκολ

(Visited 123 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x