ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Κρουζέιρο – Κατόλικα Κίτο     

Κόπα Σουνταμερικάνα: Κρουζέιρο – Κατόλικα Κίτο     
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα και ματς με χαρακτήρα «τελικού» της 1ης θέσης του 2ου ομίλου αυτό στο Μπέλο Οριζόντε ανάμεσα στην Κρουζέιρο και την Κατόλικα Κίτο.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών να προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ ματς πλέι οφ για αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση με τις τρίτες των γκρουπ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στην 1η θέση του 2ου ομίλου η Κατόλικα Κίτο με εντέκα βαθμούς, στην 2η η Κρουζέιρο με εννέα, στην 3η η Ουνιόν Λα Καλέρα με τέσσερις, ενώ στην 4η με μόλις δύο και φυσικά αποκλεισμένη, η Αλιάνσα. Αήττητη και με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε προηγούμενα ματς στον όμιλο η Κρουζέιρο, η οποία ψάχνει σήμερα μόνο τους τρεις βαθμούς για να πάρει την 1η θέση. Αήττητη όμως, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε προηγούμενα ματς και η Κατόλικα Κίτο, που έχει το αβαντάζ και της ισοπαλίας.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Κρουζέιρο και μία ήττα, σε πέντε ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες του Εκουαδόρ. Μοναδική ήττα της Κρουζέιρο το 1-2 του 2019 από την Εμελέκ, ενώ δύο ήττες για την Κατόλικα Κίτο, σε ισάριθμες επισκέψεις της στο παρελθόν στην Βραζιλία. Πιο συγκεκριμένα, 0-4 το 2017 από την Φλουμινένσε και 2-3 το 2022 από την Σάντος.

Φαβορί η Κρουζέιρο, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 837 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x