ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ντανούμπιο – Ράγιο Σουλιάνο  

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ντανούμπιο – Ράγιο Σουλιάνο  
Spread the love

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς για τον 5ο στο θρυλικό «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο, καθώς η Ντανούμπιο ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στην αποκλεισμένη Ράγιο Σουλιάνο από την Βενεζουέλα, για να έχει ελπίδες κατάκτησης της 2ης θέσης.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών να προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ ματς πλέι οφ για αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση με τις τρίτες των γκρουπ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στην 1η θέση του 5ου ομίλου η Ατλέτικο Παραναένσε με 12 βαθμούς, στην 2η η Σπορτίβο Αμελιάνο από την Παραγουάη με δύο λιγότερους, στην 3η η Ντανούμπιο με επτά, ενώ μηδέν για την αδύναμη Ράγιο Σουλιάνο. Επικράτηση με 2-1 την προτελευταία αγωνιστική στην Βραζιλία για τη Ντανούμπιο σε βάρος της Ατλέτικο Παραναένσε, με αυτό όμως να μην είναι αρκετό για την ομάδα του Μοντεβιδέο, καθώς ακόμα και με νίκη σήμερα δεν κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια. Πιο συγκεκριμένα, ζητούμενο η νίκη και ταυτόχρονα να καλύψει την διαφορά τερμάτων που έχει από την Σπορτίβο Αμελιάνο, αν η ομάδα βέβαια της Παραγουάης ηττηθεί στην Βραζιλία από την Ατλέτικο Παραναένσε. Στον αντίποδα, σάκος του μποξ η Ράγιο Σουλιάνο, με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, απολογισμό που έχει μία ακόμα ομάδα της Βενεζουέλας φέτος στην φάση των ομίλων, η Μετροπολιτάνος στον 7ο.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ντανούμπιο με ομάδα της Βενεζουέλας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη και για την Ράγιο Σουλιάνο στην Ουρουγουάη.

Εκτίμηση μου, πως η Ντανούμπιο θα κάνει το καθήκον της, θα προσπαθήσει να πετύχει αρκετά γκολ και θα περιμένει «δώρο» της Ατλέτικο Παραναένσε.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 695 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x