ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Σεαρά

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Σεαρά
Spread the love

Πολύ δυνατό ματς στο «OBA» ή αν προτιμάτε το «Ονέσιο Μπραζιλέιρο Αλβαρένγκα» της Γκοϊανίας, βρίσκοντας την τοπική Βίλα Νόβα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 11η θέση με 11 βαθμούς και την Σεαρά στην 5η με τέσσερις περισσότερους.

Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα πανηγυρίζει την άνοδο, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, ακολούθως η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση.

Δύο βαθμοί για την Βίλα Νόβα στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με θετικό πάντως για την ομάδα της Γκοϊανίας, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα, παρά τις απώλειας βαθμών που υπήρχαν. Ήττα με 0-1 αρχικά στο Μασεϊό από την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, 2-2 ακολούθως φιλοξενώντας τη Μπρούσκε, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο ημίωρο του ματς, ενώ οδυνηρό 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σαπεκοένσε, όπου είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση πάντως, ενδιάμεσα αυτών, οι δύο βαριές ήττες από την Παϊσαντού στον τελικό του Κόπα Βέρντε, το 0-6 στην πρώτη μονομαχία τους στο Μπελέμ και το 0-4 στον επαναληπτικό στην Γκοϊανία.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για την Σεαρά, το 2-1 σε βάρος της Σαπεκοένσε και το 1-0 της περασμένης εβδομάδας με την Κοριτίμπα και αήττητο γενικότερα επτά αγωνιστικών για την ομάδα της Φορταλέζα, που την έφεραν όπως προαναφέρθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο ήττες πάντως ενδιάμεσα αυτών στο κύπελλο από την Κλαμπ Ρεγκάτας, με το ίδιο σκορ (0-1) και αποκλεισμός στον 3ο γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία, με 4-3 για την Σεαρά το 2016, 1-1 το 2017 και 3-1 για την Βίλα Νόβα το 2023.

Πολύ δυνατή στο «σπίτι» της η Βίλα Νόβα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, αλλά σε καλή κατάσταση και διαρκή άνοδο, αγωνιστικά και βαθμολογικά, η Σεαρά.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.051 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x