ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ Αφρικής: Ουγκάντα – Αλγερία     

Προκριματικά Μουντιάλ Αφρικής: Ουγκάντα – Αλγερία     
Spread the love

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των προκριματικών Μουντιάλ της αφρικανικής ζώνης και σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Μαντέλα Νάσιοναλ Στάντιουμ» της Καμπάλα ανάμεσα στην Ουγκάντα και την Αλγερία για τον 7ο όμιλο.

Οι 54 ομάδες που παίρνουν μέρος στην συγκεκριμένη φάση χωρίστηκαν σε εννέα ομίλους. Οι νικήτριες αυτών θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Μουντιάλ και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες θα δώσουν αγώνες μπαράζ. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα μεταξύ των ομάδων ματς.

Λεπτές οι ισορροπίες στον 7o όμιλο, καθώς μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών, τέσσερις ομάδες έχουν έξι βαθμούς και το ίδιο ρεκόρ, με δύο νίκες και μία ήττα και τις χωρίζει η διαφορά τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα, στην 1η θέση η Αλγερία με 6-3 τέρματα, στην 2η η Γουινέα με 4-3, στην 3η η Ουγκάντα με 3-2 και στην 4η η Μοζαμβίκη με 5-5. Στην 5η θέση με τρεις βαθμούς η Μποτσουάνα, ενώ στην 6η και στο μηδέν με μόνο ήττες η Σομαλία.

Οδυνηρό 1-2 στην πρεμιέρα των προκριματικών για την Ουγκάντα στην Γουινέα, με τέρμα της αντιπάλου της στις καθυστερήσεις, «απαντώντας» όμως με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0), πρώτα στην Σομαλία και ακολούθως την Παρασκευή φιλοξενώντας τη Μποτσουάνα. Στην αντίπερα όχθη, ξεκίνημα με δύο νίκες για την Αλγερία, με 3-1 φιλοξενώντας την Σομαλία και 2-0 ακολούθως στη Μοζαμβίκη. Ήττα σοκ πάντως την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Γουινέα, αποτέλεσμα που έβαλε φωτιά και που έδειξε πως θα πρέπει να κοπιάσει πλέον για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στον συγκεκριμένο όμιλο.

Λεπτές οι ισορροπίες τόσο στον συγκεκριμένο όμιλο όσο φυσικά και σε αυτή την σπουδαία βαθμολογικά αναμέτρηση, καθώς με την ήττα σοκ της Παρασκευής η Αλγερία έδωσε πλέον σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες δικαιώματα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 851 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x